Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ανύπαρκτη διαγράμμιση οδικού δικτύου στη Δυτική Ευρυτανία καταγγέλλει πολίτης


Κίνδυνο ατυχημάτων καταγγέλλει πολίτης στα social media από την ανύπαρκτη διαγράμμιση στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ευρυτανίας ρίχνοντας ευθύνες στους αρμόδιους.

Πιο συγκεκριμένα ο πολίτης αναφέρει:

" Σήμερα στις 19/1/2024 γύρω στο μεσημέρι, ο Δήμος Αγράφων εξέδωσε ανακοίνωση για επιδείνωση καιρικών φαινομένων τα επόμενα εικοσιτετράωρα . 

Αναρωτιέμαι αν ο Δήμος ή η Περιφέρεια ή και οι δύο μαζί δεν  έχουν δεί ότι στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Ευρυτανίας δεν υπάρχει διαγράμμιση σχεδόν πουθενά , παρά μόνο στη κεντρική αρτηρία -και αυτή μισοσβησμένη. Φαίνεται ότι όταν ταξιδεύουν αυτοί έχουν βιονικά μάτια και δεν τους είναι απαραίτητη η διαγράμμιση. 

Ας το προσέξουν αυτό οι άρχοντες του τόπου μας , γιατί η κατάσταση είναι απαράδεκτη , θα προκληθούν ατυχήματα , ιδιαίτερα σε έναν τόπο όπου η ομίχλη (αντάρα) είναι καθημερινό φαινόμενο κυρίως τον χειμώνα σε ένα οδικό δίκτυο με στενούς δρόμους γεμάτους λακούβες και στροφές .

Θεωρώ ότι η διαγράμμιση του οδικού δικτύου στη Δυτική Ευρυτανία πρέπει να έχει πρωτεύοντα ρόλο για την διευκόλυνση των οδηγών και είναι θαύμα το ότι δεν έχουμε θρηνήσει  θύματα."

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την στοχευμένη παρατήρηση! Είναι το πρώτο και βασικό έργο συντήρησης μιας οδικής αρτηρίας. Κύριοι αιρετοί και υπεύθυνοι δημ. λειτουργοί του Δ. Αγράφων, προχωρήστε σε διαγραμμίσεις του δικτύου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή