Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση της Τζίνας Οικονόμου με τον Βασίλη Κικίλια για καίρια ζητήματα της Ευρυτανίας


Συνάντηση είχε εχθές η βουλευτής Ευρυτανίας κ.Τζίνα Οικονόμου με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Βασίλη Κικίλια όπου τον ενημέρωσε για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας που αντιμετωπίζει η Ευρυτανία.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της όπως θα δείτε παρακάτω εστιάζει σε σοβαρά ζητήματα όπως η δημιουργία βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ και ελικοδρομίου Πολιτικής Προστασίας και στην ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό για τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Φουρνάς και Γρανίτσας.

Δείτε την ανακοίνωση:

" 17/1/2024.  Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να τον ενημερώσω για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας που αντιμετωπίζει η Ευρυτανία.

 Συγκεκριμένα αναφέρθηκα στην ανάγκη δημιουργίας βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ και ελικοδρομίου Πολιτικής Προστασίας στην Ευρυτανία που αντιμετωπίζει σοβαρά υγειονομικά προβλήματα λόγω της ορεινότητας και των πλούσιων δασών. 

Επίσης ζήτησα την προμήθεια πυροσβεστικού οχήματος για την κάλυψη αναγκών της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Ευρυτανίας. 

Τέλος αναφέρθηκα στην ανάγκη ενίσχυσης των πυροσβεστικών κλιμακίων Φουρνάς και Γρανίτσας με προσωπικό, καθώς και στην παροχή κινήτρων για το πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας, προκειμένου να τονωθεί το ενδιαφέρον για τη μετακίνηση πυροσβεστών. 

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό για το ενδιαφέρον του να επιλυθούν όλα τα προβλήματα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου