Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος αγνοούμενος μετά την κακοκαιρία


 Συνταρακτική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, καθώς ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο η αναζήτηση του 52χρονου που αγνοείτο από τις πρώτες ώρες της καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. Οι ελπίδες για την εύρεση του άτυχου άνδρα ζωντανού έσβησαν όταν εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, πέντε περίπου χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο e-maistros.gr, το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε παγιδευμένο σε δέντρο ελιάς, πιθανόν παρασυρμένο από τα ορμητικά νερά της καταιγίδας. Οι αρχές, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες διάσωσης, είχαν κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή για την ανεύρεσή του, όμως το μένος της φύσης αποδείχθηκε ανίκητο.

Η τραγωδία αυτή ήρθε να επισφραγίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης που προκάλεσε η πρωινή κακοκαιρία στην περιοχή της Λεπενούς. Οι κάτοικοι της περιοχής, συγκλονισμένοι από το γεγονός, αναρωτιούνται πώς μια φυσική καταστροφή μπορεί να καταλήξει σε μια τόσο τραγική απώλεια ζωής

e-maistros gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου