Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Η απάντηση του Παν.Γκορόγια σχετικά με την βλάβη στο αντλιοστάσιο της Βίνιανης


 Από τηλεφωνική επικοινωνία του σάιτ Δυτική Ευρυτανία με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γκορόγια με αφορμή την βλάβη στο αντλιοστάσιο της Βίνιανης και τις αντιδράσεις των κατοίκων, ο αντιδήμαρχος μας ανέφερε τα εξής:

" Δυστυχώς για πολλοστή φορά δημιουργείται πρόβλημα στα αντλιοστάσια τού δήμου. Φέτος λόγο της λειψυδρίας οι αντλίες και τα μοτέρ των αντλιοστασιων δούλεψαν υπέρ διπλάσιες ώρες ως αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων σε κάποια να παρουσιαστεί δυσλειτουργία. Όπου δημιουργήθηκε πρόβλημα όλη την σεζόν ανταποκριθηκαμε άμεσα και αποτελεσματικά. 

Γνωρίζουμε την παλαιότητα των αντλιοστασιων και γι'αυτό έχουμε αρχίσει σταδιακά να αλλάζουμε τα μοτέρ και τις αντλίες όπως επίσης και την στεγανοποίηση των δεξαμενών ώστε στο άμεσο μέλλον να έχουμε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα υδροδότησης. Τώρα όσο αναφορά την κοινότητα της Βίνιανης καταρχάς αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουμε τροφοδοτήσει με υδροφόρα την κοινότητα ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης. Επίσης να αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο δικτυο όταν δημιουργούνταν δυσλειτουργία τροφοδοτουσαμε την δεξαμενή με εφεδρική πηγή πόσιμου νερού αλλά δυστυχώς και αυτή η πηγή όπως και πολλές άλλες στον δήμο Αγράφων έχουν στερέψει, κάτι που μας υπενθυμίζει το μέγιστο πρόβλημα της λειψυδρίας που σιγά σιγά επηρεάζει και τον τόπο μας. Στο συγκεκριμένο αντλιοστάσιο η τελευταία του συντήρηση πραγματοποιήθηκε πριν δύο μήνες από μηχανολόγο μηχανικό.

Τέλος να αναφέρω οτι η ευσυνειδησία όλων μας και όχι μόνο των κάτοικων του δήμου Αγράφων αλλά ολόκληρης της χώρας με ορθή χρήση του νερού από ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες θα δώσει αρκετές λύσεις στο πρόβλημα της λειψυδρίας που προβλέπεται δυστυχώς να αυξάνεται στο μέλλον.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου