Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο του Παναγιώτη Αρωνιάδα με καταγωγή από τα Επινιανά Ευρυτανίας


 Θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του 69χρονου Παναγιώτη Αρωνιάδα.

Πρόκειται για τον άτυχο άνδρα που έχασε τη ζωή του μετά την εκτροπή του οχήματος του στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Αμφιλοχίας, όταν επέστρεφε στο Αγρίνιο από τα Ιωάννινα.


Η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει αν προέκυψε θανάσιμος τραυματισμός από το τροχαίο ή αν το ατύχημα ήταν το αποτέλεσμα παθολογικού αιτίου εξαιτίας του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα.


Το ατύχημα συνέβη στις 13:50 το μεσημέρι σήμερα  στην Ιόνια Οδό στον κλάδο προς Αντίρριο λίγο πριν την έξοδο στον κόμβο Αμβρακίας. Το ΙΧ εκτράπηκε, προσέκρουσε στο διαχωριστικό αριστερά και ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Β Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην συνάδελφο προϊσταμένη του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου Αθηνά Καντάνη και στην οικογένειά της για την απώλεια του συζύγου της.


agrinionews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου