Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Μήνυμα νικης απο τον Αλέξη Καρδαμπίκη στην Παλαιοκατούνα.


 Mήνυμα νίκης έστειλε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης από την κεντρική πλατεία της Παλαιοκατούνας όπου παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιο του.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του.

"Από αυτή την πλατεία στέλνουμε και πάλι ένα  μήνυμα που θα ακουστεί ακόμη πιο δυνατά σε ολόκληρο τον Δήμο.." ξεκινώντας την ομιλία του ο Αλέξης Καρδαμπικης συνεχίζοντας ένα σημαντικό εργο στο Δήμο Αγράφων ατσαλωμένοι απο τις δυσκολιες πιυ αντιμετωπισανε με γνωση πλεον εμπειρίες,σχέδιο και όραμα για το μέλλον.

Συγκρότησε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο συνεχίζοντας στην ομιλία του.. με ανθρώπους από όλους τους χώρους, ανθρώπους με  καθαρό βλέμμα, έξυπνες ιδέες,κέφι και δύναμη."Θα δώσουμε μια μάχη που δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κερδίσουμε για δεύτερη φορά .." συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος εκδηλώνοντας την μεγάλη αυτοπεποίθηση του ιδίου και του συνδυασμού του."Δεν είμαι ένας δημόσιος υπάλληλος που απλά πηγαινοερχεται αλλά πρέπει πρώτος να ακούω τα προβλήματα και μαζί να βρίσκουμε  τις λυσεις. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν ανοικτή όλα τα χρόνια για τον πολίτη όπως επίσης και το τηλέφωνο μου συνεχώς ανοικτό.."συνεχίζει.

Αιχμές μάλιστα άφησε για καποιους. . αναφέροντας ότι "τους χαλάσαμε την συνταγή και δεν μας το συγχωρεσαν.." απαντωντας σε αυτούς προφανώς που απαξιώνουν το εργο τους.

"Ας το πάρουν απόφαση, οσο είμαστε εμείς στο Δήμο Αγράφων θα κυβερνά η αλήθεια..."τονίζει ο κ.Καρδαμπίκης.

"Εάν κάποιοι ονειρεύονται αιολικά πάρκα στο βωμό του κέρδους στα Αγραφα ας το ξεχάσουν...ξεκαθάρισε!

Δεν παρέλειψε να αναφέρει την παράταξη του κ.Μπαμπαλη λέγοντας ότι κρατάει σιγή ιχθύος για τα αιολικά και ποιος ο λογος;

Για οποίος θέλουν τα αιολικά λογαριαζουν χωρίς τον ξενοδόχο ανέφερε προς το τέλος της ομιλίας του και να παρουσιάσει μετέπειτα εναν-εναν όλους τους υποψηφίους.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου