Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Ο Δήμος Αγράφων τίμησε τον Γρηγόρη Φέρρα


 Ο Δήμος Αγράφων τίμησε προχθές στην Δυτική Φραγκίστα τον Γρηγόρη Φέρρα ως αναγνώριση για τον πολυετή αγώνα του για την διάσωση του Μνημειου της θρυλικής γέφυρας Μανώλη.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια Πολιτιστικής Εκδήλωσης που αφορούσαν τα γεφύρια του Δήμου Αγράφων

Την τιμητική πλακέτα στον Γρηγόρη Φέρρα απένειμε η βουλευτής Ευρυτανίας κ.Τζίνα Οικονόμου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την οποία διοργάνωσε άψογα η Αντιδήμαρχος Παιδείας κσι Πολιτισμού κ.Αννέτα Κοτρώνα.

Κεντρικός ομιλητής ο κύριος Νίκος Κ. Αντωνόπουλος, μελετητής των γεφυριών της Ευρυτανίας.

Μίλησαν επίσης για τα γεφύρια της περιοχής και οι κυρία Ηλιάνα Ζιώγα και ο κύριος Αθανάσιος Αθανασιάς, Μουσειολόγοι -Επιμελητές Εκθέσεων, Διδακτορικοί Ερευνητές Μουσειολογίας και Επικοινωνίας της Επιστήμης.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η Βουλευτής Ευρυτανίας κυρία Τζίνα Οικονόμου,o Δήμαρχος Αγράφων κ.Αλέξης Καρδαμπίκης,ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγράφων κ. Γρηγόρης Παπαθανάσης, οι Αντιδημαρχίνες κυρίες Αννέτα Κοτρώνα-Παιδείας και Πολιτισμού και Ηρώ Νταλαφούρα- Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας & Τεχνικής Υπηρεσίας-Πολεοδομίας, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Χρήστος Γαλανός, ο Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Λιούπρας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Μίμης Χασιώτης και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νίκος Τσιλιμέκης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου