Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Έπεσε άσφαλτος στα Κοψέϊκα-Μεγάλη δικαϊωση των κατοίκων


Μεγάλη δικαίωση των κατοίκων του χωριού Κοψέικα καθώς μετά από χρόνια ασφαλτοστρώνεται το τμήμα του δρόμου Σταυρός-Κοψέικα.Ήδη στο πρώτο τμήμα του δρόμου πέφτει άσφαλτος και σύντομα δημοπρατειτείται και το υπόλοιπο κομμάτι.

Όνειρο ζωής αναφέρουν με συγκίνηση αρκετοί κάτοικοι του χωριού αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ασφαλτοστρωνεται η περιοχή τους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Δήμου Αγράφων σε συνεργασία με την Π.Ε Ευρυτανίας αλλά και προσωπικό στοίχημα του Αντιδημάρχου Αγράφων Παναγιώτη Γκορόγια που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος στην προσωπική του σελίδα στα social media ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με σχετική ανακοίνωση:

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

"Αγαπητοί μου δημότες, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, διότι μια προσωπική μου δέσμευση απέναντι στους κατοίκους του συνοικισμού Κοψεϊκα , πλέον υλοποιείται!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο κομμάτι με ασφαλτόμηγμα και σύντομα θα προβούμε στην δημοπράτηση του επόμενου, ώστε η ταλαιπωρία των κατοίκων να λάβει τέλος.

Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί, τους κατοίκους να συζητούν και να αναφέρουν χαρακτηριστικά, πότε θα περάσει ο κοινοτάρχης, ο πρόεδρος, ο δήμαρχος ,ο νομάρχης, ο βουλευτής, να φωνάξουμε, να απαιτήσουμε! Πρέπει να γίνει ο δρόμος , δεν αντέχουμε άλλο... 

Ναι λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα όπου το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Πιστέψτε με δεν είναι  θέμα ικανοτήτων αλλά μεγάλης θέλησης και προσπάθειας απέναντι στο δίκαιο και το αυτονόητο.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω θερμά τους αντιπεριφερειάρχες της ΠΕ Ευρυτανίας τους κον Άρη Τασιό και την κα Κατερίνα Καλαντζή, τον δήμαρχο μας κον Αλέξη Καρδαμπίκη, τον πρόεδρο της κοινότητας κον Θανάση Βασιλείου ,τον μηχανικό του δήμου κον Νίκο Γκορόγια όπως επίσης την δημοτισσά μας κα Άννα Σουλιώτη για την δική της μεγάλη συμμετοχή ως εκπρόσωπος των κατοίκων.

Συνεχίζουμε με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Με εκτίμηση.

Παναγιώτης Γκορόγιας

Αντιδήμαρχος Αγράφων"




5 σχόλια:

  1. Μπισμπικης Ιωάννης σήμερα έγινε μια δημοσίευση για το δρόμο στα κοψεικα και μπράβο το είπα και σε άλλη ανάρτηση και είπα μπράβο και στο πανο και στο κύριο τασιο. Αλλά ο Πάνος μας βάζει να πούμε μπράβο και στην Άννα σουλιωτη να πούμε μπράβο γιατί λέει αντιπροσοπευει το χωριό εγώ δεν έχω βάλει κανένα αντιπρόσωπος και όταν ειρθες ο κύριος τασιο δεν είδα καμία Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήθελα να πω στον λασπολογο Κυρίω Γιάννη ,,Θα του στείλω την επιστολή της Άννας Σουλιώτη προς τον περιφερειάρχη!!Ασ μας στείλει και αυτός την δικιά του!!! Και ας φέρει και άλλα στοιχεία ότι έτρεξε...Το μόνο που θα φέρει είναι λάσπη,, Αυτή είναι η δουλειά του!!!

      Διαγραφή
  2. Βασιλείου Αθανάσιος!!! Μιπος ξέρει ο κύριος που πετάει λάσπη το 2018 με ποιανού επιστολή στον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη κόπηκαν τα χρήματα... Μιπος ξέρει ο κύριος που πετάει λάσπη το 2020στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Τασιο ποιοί ήταν στην συνάντηση θα του απαντήσω με αποδείξεις παρακάτω!!Το Μόνο που ξέρει ο κύριος αυτός είναι να πετάει λάσπη!το περασμένο καλοκαίρι ο κύριος εμφανίστηκε σε μια συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη που κανωνησα εγώ με τον Γκορογια και το μόνο που έκανε ήταν ζιμια να μην συνεχίσει μελέτη στον υπόλοιπο δρόμο !! Και το προβλήμα του κυρίου αυτού είναι ότι αναγκάστηκε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στο δήμο!!Αν του εφτεγε ο δρόμος ας μην πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας,,η ασφάλεια αυτοκινήτου!! Όχι ώμος να υποτιμά τους συγχωριανούς του, και να τους θεωρεί κατώτερους απέναντι στις υποχρεώσεις που έχουμε όλοι.... Θέλω να του πω ότι η Άννα Σουλιώτη ήταν αυτή που έστειλε επιστολή στον κύριο Μπακογιάννη!!η Άννα Σουλιώτη και η οικογένεια της, και οι υπόλοιποι κάτοικοι ήταν αυτή που το 2020 μαζί με τον πρόεδρο και των αντιδήμαρχο έτρεχαν να γίνει η δημοπράτηση του έργου!! μπορεί να αποδείξει τη έκανε για το χωριό του.. ΌΧΙ.. Εμείς μπορούμε!!!Το μόνο που ξέρει είναι να ρίχνει λάσπη!!Αλλά ας μάθει ότι η δυσφήμιση και το ψέμα είναι η καλύτερη διαφήμιση για ανθρώπους με κύρος και αξιοπρέπεια! Για ανθρώπους αιρετούς και απλούς πολίτες που τρέχουν για το χωριό τους σαν την Άννα Σουλιώτη,, και τους υπόλοιπους συγχωριανούς μας!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λασπολογος κάτι πίνει δεν εξηγείται. Αυτός που χρωσταγε τα νερά στο δήμο τώρα αντιδρά πάλι για τον δρόμο. Μην ασχολείστε μαζί του

      Διαγραφή