Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Γ.Μαντζούφας:Αναγκαία και η κατασκευή του οδικού άξονα Αγρίνιο-Καρπενήσι


 Σε επικοινωνία του Δυτική Ευρυτανία Νews με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ευρυτανίας κ.Γιάννη Μαντζούφα τόνισε την αναγκαιότητα κατασκευής του δρόμου Αγρίνιο-Καρπενήσι.

Ανάφερε δε ότι .."ναι μεν ο δρόμος Καρπενήσι-Λαμία εξυπακούεται ότι πρέπει να γίνει αλλά για να βγουν  εντελώς από την απομόνωση οι νομοί Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο οδικός άξονας Αγρίνιο-Καρπενήσι.Να υπάρξουν ενιαίες ολοκληρωτικές μελέτες του οδικού άξονα Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία.

Ταυτίζομαι πλήρως με το μέλος του Συντονιστικού Ευρυτανίας κ.Γρηγόρη Φέρρα για τον άξονα Αγρίνιο-Καρπενήσι.Ήδη οι φορείς οι Αιτωλοακαρνανίας έχουν ενεργοποιηθεί θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι φορείς Ευρυτανίας για να έχουμε συναπτά αποτελέσματα.." συνεχίζει ο κ.Μαντζούφας.

 Η κατασκευή του δρόμου θα φέρει επιπλέον ανάπτυξη υποδομών, κατασκευές τουριστικών καταλυμάτων  στο υπόλοιπο τμήμα του νομού και αυτόματα εισροή επισκεπτών και στην πρωτεύουσα της πόλης του Καρπενησίου.Επισης κάτι ανάλογο θα γίνει και στον Νομό Αιτωλοκαρνανίας.

Θα υπάρξει αμοιβαία,αλληλένδετη και ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο τον νομό αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Ευρυτανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου