Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Συνεχίζουν να "χτυπούν" οι παράνομοι στην Φτερόλακα-Χτύπησαν άγρια το σκυλί της


 Ξαναχτύπησαν οι παράνομοι στην Φτερόλακα στο σπίτι της ιδιοκτήτριας προχθές τα ξημερώματα.

Αυτή τη φορά, έβαλαν στο στόχαστρο το μοναδικό σκυλί της ιδιοκτήτριας ,ρίχνοντας κάποιο καυστικό υγρό προκαλώντας στο ζώο σοβαρά εγκαύματα.Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε παρακάτω μιλούν από μόνες τους.

Τα χημικά που "έχει φάει " το σκυλί τα δέχεται και η ιδιοκτήτρια καθημερινά σε μορφή αερίου και εντονότερα την νύχτα αφού στο πρόσωπό της όπως διαπιστώσαμε οι ίδιοι εμφανίζουν πληγές.(Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς αφού τα ευρήματα τα έχουν διαγνώσει και γιατροί και έχουν κατατεθεί)

Το θέμα είναι γνωστό πλέον και όπως είδατε και στα σχόλια των αναγνωστών μας απορούν γιατί η υπόθεση δεν λύνεται και γιατί υπάρχει ακόμη "σιγή ιχθύος".

Πολλές φορές έχουμε επισημάνει τις απορίες όχι μόνο τις δικές μας αλλά και του κόσμου,καθώς σημαντικά στοιχεία όπως π.χ το καλώδιο του ΟΤΕ που συνδέουν τα τηλέφωνα του σπιτιού της το κόψανε δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τους τεχνικούς να δηλώνουν έκπληκτοι.

Ένα άλλο στοιχείο ,η θανάτωση του πρώτου σκυλιού της ιδιοκτήτριας που το θανατώσανε καθώς το βεβαιώσανε και οι κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Ένα άλλο στοιχείο οι καθημερινές φθορές του σπιτιού καθώς και στο περιβόλι της.

Και πολλά άλλα που δεν δύναται να γραφούν όλα εδώ μέσα.

Η ιδιοκτήτρια, επειδή τυγχάνει το βράδυ να μην υπάρχουν μάρτυρες δεν είναι δυνατόν να λύσει αυτή την υπόθεση μόνη της,που δείχνει σίγουρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση "βρωμάει από παντού".

Ας αναλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους γιατί όπως βλέπετε μόνοι σας στις παρακάτω φωτό από το σκυλί η επόμενη κίνηση θα είναι στην ιδιοκτήτρια.

Σημερινές φωτό από το χτυπημένο σκυλί.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου