Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Καρόδρομους η εθνική οδός Αγρινιου-Καρπενησιου

Καρόδρομος η εθνική οδός Αγρινίου- Καρπενησίου

karodromos-agrinio-karpenisiagriniopress.gr
Εικόνα καρόδρομου σε πολλά σημεία της εμφανίζει η (κατ’ ευφημισμόν…) εθνική οδός Αγρινίου- Καρπενησίου.
«Ο δρόμος μέχρι την Ποταμούλα σε αρκετά σημεία έχει λακκούβες, οι οποίες μπορούν να καταπιούν αμάξι. Δεν φαίνονται, ειδικά τη νύχτα ,και αν πέσεις μέσα πρέπει να πας για σπονδυλοδεσία αφού το βάθος τους φτάνει και έως 30 πόντους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο parakampylianews.blogspot.gr που σημειώνει πως η ίδια κατάσταση εμφανίζεται σε όλο το οδικό δίκτυο και όσοι το διασχίζουν συχνά το γνωρίζουν.

Απομένει να κάνουν την ίδια διαδρομή και οι αρμόδιοι ώστε να δουν «ιδίοις όμμασι» το μέγεθος του ξεχαρβαλώματος της κατά τ ’ άλλα εθνικής οδού.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η εγκατάλειψη δεν έχει προηγούμενο αφού ούτε τα χαντάκια είναι καθαρισμένα με αποτέλεσμα τα νερά να ρέουν ελεύθερα στο δρόμο και όταν η θερμοκρασία πέφτει ξεφυτρώνει παγετός από το πουθενά!
Κι αν ο ντόπιος οδηγός είναι ήδη «ψυλλιασμένος» για τα επικίνδυνα σημεία, για τον ταξιδιώτη αυτά μπορεί να αποβούν μοιραία.
Γνωστό εξάλλου είναι σε όλους τους κατοίκους της περιοχής ότι κατά καιρούς σε πολλά σημεία στην Κράψη και προς Γέφυρα Επισκοπής αλλά και σε άλλα σημεία σημειώνονται μικρές κατολισθήσεις και οι οδηγοί καλούνται να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς ώστε αποφύγουν τους μικρούς και μεγάλους βράχους που καταλήγουν στο οδόστρωμα.
«Καθώς χορτάσαμε από υποσχέσεις για βελτίωση του δρόμου είτε κατασκευή νέου, ας γίνει το αυτονόητο : μια καλή συντήρηση του ήδη υπάρχοντος δικτύου», αναφέρει χαρακτηριστικά το parakampylianews.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου