Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Εναέριο..κονσέρτο πιάνου στην φημισμένη γέφυρα Τατάρνας


 Εναέριο κονσέρτο πιάνου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην φημισμένη γέφυρα Τατάρνας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής με συνδιοργάνωση του Δήμου Αγράφων και του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάγκου Ραυτόπουλου από την Πάτρα με πετυχημενα βίντεο σε διαφορα μερη της χώρας που έχουν γίνει viral στο ενεργητικό τους,έδω και μερικές ημέρες έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους.
Να παίξει πιάνο εναέρια από την γέφυρα Τατάρνας καθώς ο ίδιος είναι καταπληκτικός μουσικός.

Αρχικά επικοινωνησαν με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη Γρηγόρη Φέρρα ο οποίος στη συνέχεια έθεσε την πρότασή τους στον Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη.
Ο Δήμαρχος Αγράφων δέχθηκε άμεσα να υλοποιηθεί το εγχείρημα τους για γυρίσματα βίντεο κλιπ στην φημισμένη γέφυρα και με παροχή οποιασδήποτε βοηθεια.
Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο βίντεο που θα βγει σε λίγες ημέρες θα αναδείξει και την περιοχή.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σημαντική βοήθεια έδωσε και η Περιφέρεια της Π.Ε Ευρυτανίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό για περαιτέρω άδειες όπως η διακοπή της κυκλοφορίας για κάποιες ώρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Όπως θα δείτε και στις φωτό το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με το πιάνο στο τέλος να φλέγεται καθώς ήταν μέσα στο σενάριο του βίντεο κλιπ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου