Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ICAP solutions η εταιρεία που έρχεται στο Καρπενήσι-"Διαψευδονται οι Κασσάνδρες"









Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Καρπενησίου Χρήστου Κακαβά για το όνομα της εταιρείας, ("φάντασμα " όπως την αποκαλούσαν κάποιοι στο Καρπενήσι ) που θα ανοίξει γραφεία στην πρωτεύουσα του νομού έχουμε πλέον νέα Δεδομένα.

ICAP Solutions το ονομα αυτής και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Υπηρεσιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με πάνω απο 2000 εργαζομένους.
Δεκάδες θέσεις,θα απασχοληθούν στην Ευρυτανία.

Από την ΙCAP έχει περάσει στα αρχικά στάδια της καριέρας τους ένα μεγάλο ποσοστό στελεχών της Ελληνικής Οικονομίας.

Ποιος όμως ήταν πίσω απ όλα αυτά?
Ήταν Γνωστό εδώ και καιρό πως ήταν ο Βασίλης Κωστόπουλος όπου συνεργάστηκε αθόρυβα με τον Δήμο Καρπενησίου. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις.
Μεγαλωμένος στο Καρπενήσι με καταγωγή απ την Ανατολική Φραγκίστα .

Αντιπρόεδρος της Ομάδας Καρπενήσι Futsal και αρωγός σε κάθε τι καινοτόμο.
Ένα απ το ποιο προβεβλημένα στελέχη της Ελληνικής Αγοράς με προϋπηρεσία σε μεγάλες πολυεθνικές , ασχολείται επίσης επιχειρηματικά στην Ευρυτανία έχοντας επενδύσει στον Τουρισμό και την Δευτερογεννή παραγωγή Ευρυτανικών Προϊόντων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ο Βασίλης Κωστόπουλος είχε ξεκινήσει εδω και κάποια χρόνια επαφές με στόχο να φέρει μεγάλες επενδύσεις στον Νομό με απώτερο σκοπό της καταπολέμηση της ανεργίας αλλά και όραμα να φέρει πισω τα Ευρυτανόπουλα που εργαζόντουσαν στην Αθήνα.

Μάλιστα το Καλοκαίρι έφερε επένδυση στην περιοχή της Φραγκίστας  για 40 εποχιακές θέσεις εργασίας και μεγάλο όφελος για τις γύρω περιοχές αλλά σκόνταψε σε άρνηση Θεσμικών παραγόντων .

Έφερε την Μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών όπου στόχος είναι να ανοίξουν δεκάδες θέσεις εργασίας.
Αυτό ανατρέπει αρκετά δεδομένα μιας και δείχνει την τεράστια δυναμική που έχει η ενέργεια αυτή και βάζει στο προσκήνιο έναν Δυνατό Παράγοντα με αγάπη για τον Νομό και χωρίς κάποια θεσμική θέση.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας απάντησε Λακωνικά:
"Προχωράμε όλοι μαζί για μία καλύτερη Ευρυτανία. Μια ακμάζουσα Ευρυτανία που οφείλουμε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές γιατί οι πραγματικοί ΚΡΙΤΕΣ μας είναι οι επόμενες γενιές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου