Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

"Αλλαγή Πορείας":Δήμος Καρπενησίου:Μϊα άμισθη οικογενειακή ιστορία...


 Ανακοίνωση της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου "Αλλαγή Πορείας "

Δήμος Καρπενησίου

Μία άμισθη οικογενειακή ιστορία…


Μιας κ οι εκλογές καταφθάνουν σιγά σιγά, έτσι και η δημοτική αρχή Καρπενησίου κοιτάζει να συσφίξει τις οικογενειακές της σχέσεις και υποχρεώσεις..

Αρχικά να ευχηθούμε καλή θητεία στη νέα Αντιδήμαρχο, καθ' ύλην αρμόδια σε θέματα Ισότητας, στήριξης Οικογενειακής Ζωής και Τρίτης Ηλικίας  κα Νικολέτα Κοκόση – Χαβέλου η οποία δεν θα λαμβάνει αντιμισθία.

Στη συνέχεια να δώσουμε συγχαρητήρια για την υποκριτική  συνδιοργάνωση  της 3ης  Ποδηλατοδρομίας Ευαισθητοποίησης Α.με.Α μεταξύ Δήμου Καρπενησίου και Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Π.Ε Ευρυτανίας. Φυσικά ο ένας εκ των συνδιοργανωτών θα λάβει με απευθείας ανάθεση το ποσό των 1.250 ευρώ για την κάλυψη του αγώνα σε (πανό, ήχο, έπαθλα). Τυγχάνει συνδιοργανωτής και πρώην υποψήφια να είναι το ίδιο καμιά φορά.. Κατά τα άλλα μας έπιασε η ευαισθητοποίηση για τα ΑΜΕΑ..

Κλείνοντας να συγχαρούμε ξανά τον Δήμο Καρπενησίου για την συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κρικελιωτών Ευρυτάνων του 10ου Ευρυτάνιου Δρόμου, ο οποίος βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Αν και οι διοργανωτές ζήτησαν άλλες διευκολύνσεις, εμείς σαν Δήμος Καρπενησίου δίνουμε 550 ευρώ για έπαθλα. Αν και στο τέλος θα τα δώσει η Π.Ε.


Πραγματικά, δεν ντρέπεστε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου