Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ανάλυση της συνέντευξης του Κωστα Μπακογιαννη στον Νικο Μάνεση

Απορίες δημιούργησε η συνέντευξη του Κωστα Μπακογιαννη στην πρωινή εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" σχετικά με τις ερωτήσεις των τηλεθεατών τοσο για το οδικό δίκτυο των Αγραφων όσο και για την εγκατασταση των ανεμογεννητριών.

Όσο αναφορα για το πρώτο θεμα πολυ σωστά ανεφερε ο Περιφερειαρχης οτι οι πολιτικές στην Ελλαδα ηταν τέτοιες που άφησαν εναν νομο και ποσο μαλιστα τον Δημο Αγραφων σε μια πλήρη εγκαταλειψη.Ειναι γεγονός οτι πριν μερικά χρονια όλη η Δυτικη Ευρυτανια ηταν μόνο χωματόδρομος.

Βεβαια ο ίδιος δεσμεύτηκε οτι μεχρι το 2020 δεν θα υπάρχει χωμάτινος δρομος κατεύθυνσης προς τα χωρια του Δημου Αγραφων.Τωρα θα μας πειτε οτι θα δούμε άσφαλτο προς Μαραθο,Τροβατο κλπ.μακάρι..και εμεις αυτο θελουμε.Οτι θα ασφαλτοστρωθούν τα συνορα του Δημου στα όρια Μαυροματας για Καρδίτσα ,συνορα χωριού Αγραφων,απο Κέδρα προς την Παναγια την Σπηλιωτισσα(γιατι οταν εννοούμε άσφαλτο προς τα χωρια εννοούμε απο οποιαδήποτε κατεύθυνση )θα ειναι ευχής έργο.

Θα ειναι άδικο,να μην πουμε οτι και που εχουμε Περιφερειαρχη τον Κωστα Μπακογιαννη ειμαστε τυχεροί γιατι και αυτα τα έργα που εγιναν με άλλον Περιφερειαρχη δεν θα τα βλέπαμε.Την αληθεια ειμαστε υποχρεωμένοι να την πουμε.
Τωρα εαν εγιναν περισσότερα στο Καρπενησι ειναι και το κέντρο του νομου και αυτο το καταλαβαίνουμε,απλα η αναλογία να μην ξεφεύγει πολυ απο τα όρια..
Καποιος σε μηνυμα του στο Δυτικη Ευρυτανια News μας ανεφερε.."δημαρχος ειναι ακόμη ο Κωστας Μπακογιαννης.."

Στο δεύτερο θεμα μας τωρα για την επερχόμενη εγκατασταση των ανεμογεννητριών στα Αγραφα.Απορία που μας έθεσαν αναγνώστες μας είπαν οτι οταν ηταν δημαρχος Καρπενησιου ηταν αντίθετα κάθετος..Τωρα στην εκπομπή είπε οτι πρεπει να γινει κουβέντα ,να το συζητήσουμε.Συμφωνουμε απολύτως αλλα γιατι τωρα έγινε πιο διαλλακτικός;Ειναι εύλογες απορίες.

Τέλος να πουμε οτι ο Κωστας Μπακογιαννης αναφερόμενος στο οδικό δίκτυο Αγραφων που θα ολοκληρωθεί το 2020 ισως μας άφησε και ενα μηνυμα,οτι μαλλον θα μείνει στην Περιφερεια Στερεας Ελλαδας γιατι εαν φυγει για τον Δημο της Αθηνας λίγο δύσκολο να τα δούμε αυτα...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου