Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου Καστανιάς σε ημερίδα για την αγροδασοπονια και την διαχειριση του φυσικού περιβάλλοντος

Σε ανακοινωση τους το Δ.Σ του συλλόγου Καστανιάς αναφέρουν:

"Αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να σας ενημερώσουμε για την Ημερίδα - εκπαίδευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας την Καστανιά, την 14η Ιουλίου 2018, ημέρα Σάββατο.
Η ημερίδα αυτή είναι μια παλαιότερη ιδέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου η οποία επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά.
Σ' αυτήν την προσπάθειά μας - την δική μας προσπάθεια - για την προστασία του περιβάλλοντος και τού Δασικού πλούτου της ιδιαίτερης Πατρίδας μας της Ευρυτανίας, δεν είμαστε μόνοι, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας την πρόσκληση.
Την ημερίδα αυτή λοιπόν την συνδιοργανώνουμε με το ΤΕΙ Καρπενησίου, τμήμα Δασοπονίας.
Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Στο σημείο αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, για τον ενδιαφέρον τους και την αγάπη προς τον Σύλλογό μας και το χωριό μας, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη ( Κώστας Μπακογιάννης), τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητος Ευρυτανίας κ. Άρi Τασσιό ( Tasios Aristidis ). Χωρίς δισταγμό έθεσαν την Ημερίδα μας υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, κάτι που πραγματικά προσθέτει ιδιαίτερο κύρος στην προσπάθειά μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νικόλαο Σουλιώτη (Nikolaos Souliotis), ο οποίος επίσης άμεσα ενδιαφέρθηκε και έθεσε την εκδήλωσή μας υπό την υποστήριξη του Δήμου μας. Σημειώνουμε ότι ο κ. Αντιπερειφεριάρχης και ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνουν χαιρετισμό προς τους Συνέδρους.

Αγαπητοί Συμπατριώτες - Αγαπητοί φίλοι,
Όπως διαπιστώνετε, ο Σύλλογός μας, μέσω των Διοικητικών του Συμβουλίων, διαχρονικά είναι κοντά στα προβλήματα του Τόπου μας, πάντοτε το πνεύμα το οποίο μας διακατέχει είναι να βοηθήσουμε την ιδιαίτερη Πατρίδα μας και το Χωριό μας.
Σ' αυτές μας τις προσπάθειες σας θέλουμε όλους κοντά μας,  σας θέλουμε συμπαραστάτες μας.
Επιβάλλεται να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Σας περιμένουμε στην Καστανιά"
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου