Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Αγια Τριάδα Ευρυτανιας:Μπηκαν τα γελάδια στο χωριο..

-Αγανάκτησαν οι κατοικοι του χωριού Αγια Τριάδα του Δημου Καρπενησιου βλέποντας τις αγελάδες να μπαίνουν στους κήπους τους (βλέπε φωτο)και να δημιουργούν καταστροφές χωρις να μπορούν να κανουν κατι.
-Οπως θα δειτε και το παρακάτω αποσπασμα του κειμένου που εγραψαν στην σελιδα του χωριού τους αναφέρονται για καταστροφές σε αυλάκια,συρματοπλέγματα,φράκτες,διαλυμένα χωράφια με τριφυλια και παει λέγοντας..
-Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Δημος Αγραφων σε αυτο το θεμα προχωρεί μπροστά καθως εχουν "ψάξει"το νομοθετικό πλαίσιο και ήδη εχουν προβεί με αποφαση Δημοτικου Συμβουλίου σε κονδύλι με ανάθεση σε εργολάβο για ανεπιτήρητα ζωα και την εφαρμογή εξαντλητικων προστίμων για τους παραβάτες.
Αντιθέτως εδω οπως φαίνεται απο τις καταγγελίες δεν πρεπει να ισχύουν τα ίδια για τον Δημο Καρπενησιου που μαλλον θα πρεπει να δούνε το θεμα με σοβαρότητα.
Μαλιστα κανουν λόγο για απουσία Αντιπεριφερειάρχη,Δημαρχου,Συμβουλων κλπ
Δειτε την καταγγελία στα social media..:

 "Η απολυτη ησυχια που επικρατει στο Χωριο μας, ταρασσεται απο τις διαμαρτυριες και τις φωνες για τα γελαδια που κυκλοφορουν και μεσα στο Χωριο. Το Σαββατο το βραδυ ηταν μεσα στην πλατεια, γυριζουν αναμεσα στα σοκακια και καταληγουν στα κοντινα χωραφια και κηπους, γυρω απο το Χωριο μας.Ο Ιδιοκτητης, εχει ειδοποιηθει απο μερες, αλλα αφου τα Γελαδια κυκλοφορουν ακομα ελευθερα, μαλλον φωνη βοωντος εν τη ερημω.
 ...δεν θελουμε να ασχοληθούμε ουτε με τον Αντιπεριφερειαρχη, ουτε με τον Δημαρχο, ουτε με τους εκαστοτε πολιτικους ταγους του Νομου μας. Καλα για τους Συμβουλους δεν μιλαμε, αυτοι εχουν εξαφανιστει απο τις Εκλογες ακομα. Τι θα γινει δηλαδη ρε παιδια ? Θα γυρισουμε παλι στην Εποχη της Αγριας Δυσης η να φτιαξουμε καινουριο Ανταρτικο ? Εχει σκεφτει κανεις τι ζημια εχουν κανει ? Ζυγιζουν περιπου οκτακοσια κιλα το καθενα. Εχουν καταστρεψει αυλακια, συρματοπλεγματα, φρακτες, εχουν διαλυσει χωραφια που καποιοι απο το Χωριο καλλιεργουν τριφυλια η μαζευουν τα χορταρια για τα Ζωα τους. Δηλαδη που πρεπει να απευθυνθει καποιος για να βρει το δικιο του ?"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου