Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Μεγαλη καθυστέρηση απο πλευράς δικαιοσύνης στα οικονομικά του Δημου Αγραφων

-Την παρέμβαση του εισαγγελεα Καρπενησιου ζήτησε  προσφατως ο δημαρχος Αγραφων κ.Θεοδωρος Μπαμπαλης καθως θέλει να "χυθεί" άπλετο φως για τα οικονομικά του παρελθόντος του Δημου Αγραφων.Οπως μας ανεφερε στο Δυτικη Ευρυτανια News ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί για την πορεια της εξέλιξης των υποθέσεων.
Επειδη πολλοι πολίτες   του Δημου Αγραφων ενδιαφέρθηκαν για το τι έγινε με αυτη την εξελιξη "ρίχνοντας" ευθύνες στον Δήμαρχο τελικα αποδεικνύεται το αντίθετο
  1.Ειναι γεγονός οτι ο κ.Μπαμπαλης σε ήδη αποφαση που υπάρχει του Δημοτικου Συμβουλίου ζήτησε διαχειριστικό έλεγχο πριν ακόμη εκλεγεί.
Αναφέρουμε μαλιστα δημοσίευμα απο γνωστό Αθηναϊκό σαιτ:
"Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή αποδέχθηκε, καταρχάς ομόφωνα, να διεξαχθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στον δήμο Αγράφων..
 Συγκεκριμένα από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και σύμφωνα με τα έγγραφα της απόφασης, προτάθηκε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης, κατά προτεραιότητα και λόγω της κατεπείγουσας φύσης του το θέμα: «Άμεσος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος των πέντε Καποδιστριακών Δήμων Αγράφων, Απεραντίων, Ασπροποτάμου, Βίνιανης και Φραγκίστας που αποτελούν το νέο Δήμο Αγράφων και άμεσος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος του νέου Δήμου Αγράφων από 01/01/2011 έως σήμερα»."
  2.Με το που βγήκε δημαρχος οπως αναφερει επανηλθε πάλι με νεα στοιχεία και με εντολή εισαγγελεα ζητά πλήρη διαχειριστικό έλεγχο του Δημου.
  3.Απο τον Ιούλιο του 2015 έστειλε στον εισαγγελεα Καρπενησιου πόρισμα της ΕΔΕ και τους φακέλους με τα στοιχεία δημοτών,αιτήσεις δημοτών με αποδείξεις για τα Δημοτικά Τέλη και καταγγελία για το οτι δεν υπηρχε αρχειο στο Δημο πριν να αναλάβει Δημαρχος.
Επισης μας ανεφερε οτι εκκρεμεί και η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου υπαλληλων για τα Δημοτικά Τέλη απο τον Ιούλιο του 2015.
 -Το συμπέρασμα που βγαίνει ειναι οτι ο δημαρχος κ.Μπαμπαλης για να τα αναφερει όλα αυτά σημαινει οτι ειναι απολύτως καθαρός καθως υπάρχουν ολα τα διαβιβαστικα προς εισαγγελια,αρμόδιες υπηρεσίες και  ζητά μαλιστα την επίσπευση των διαδικασιών σε αυτες τις τοσο σοβαρες υποθέσεις  που εχουν να κανουν με τα οικονομικά του παρελθόντος του Δ Αγραφων.
Το ερώτημα μας ειναι γιατι υπάρχει καθυστέρηση σε ολες αυτες τις υποθέσεις και μαλιστα με κίνδυνο παραγραφής;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου