Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Καταγγελίες κατοίκων:"Ζωη απο τον Προυσο και περα δεν υπάρχει.."

-
Πολλές οι καταγγελίες κατοίκων χωριών του Δημου Καρπενησιου στα social media κατα καιρούς και μαλιστα πρόσφατα με τον μεγάλο χιονια.
-Πλεον οι κατοικοι εχουν αγανακτήσει αναφέροντας οτι το ενδιαφέρον του Δημου Καρπενησιου ειναι μεχρι τον Προυσο αφου δεν φρόντισαν να ρίξουν αλάτι στα χωρια τους αφήνοντας τους δρόμους παγωμένους και χωρις πρόσβαση σε αυτα ωστε να χαρούν και τα Χριστουγεννα.
Μαλιστα καποιοι στο χωριο Καστανιά ανέφεραν οτι το δέντρο το βλέπουν μόνο σε φωτογραφια ελλείψει αλατιού..
Για να υπάρχουν τόσα παράπονα και οι ανθρωποι να το φωνάζουν καθημερινώς μεσα απο τα κοινωνικά δίκτυα ειναι πλεον προφανές οτι οι αρμόδιοι δείχνουν το ενδιαφέρον τους μόνο μεχρι τον Προυσο.
Απο εκεί και περα δεν ζουνε
ανθρωποι;;;;;
Γιατι αυτη η αναλγησία;;;;
Εσείς κύριοι αρμόδιοι εαν μένατε σε αυτα τα χωρια και ήσασταν και κάποιας ηλικίας θα θέλατε να σας φέρονται με αυτόν τον τροπο ;;;;
Γιατι να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός και αρκετοί να κανουν μαύρα Χριστουγεννα;;;;;
Τι απαντάτε στα ερωτήματα που σας κανουν κύριοι αρμόδιοι γι'αυτον τον διαχωρισμό;;;;
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;
Αγαπητοί κύριοι δειτε και αυτα τα χωρια γιατι ειναι κρίμα και άδικο,η εξουσία δεν ειναι παντοτινή και όλοι μας κάποτε θα δώσουμε λόγο..ούτε ζούμε 200χρονια..ξυπνάτε ,γιατι και αυτοι ειναι συνάνθρωποι σας!!!!
Δειτε μερικά σχόλια απο τις αναρτήσεις των κατοίκων..:
"Καλή και η διασκέδαση όμως προέχει η ασφαλής μετακίνησή μας. Δυστυχώς η ζωή μας για κάποιους δεν μετρά όσο πρέπει. Ο Δήμος καρπενησίου σταματά στα 10 χιλιόμετρα περιμετρικά του Καρπενησίου. Εύχομαι να κάνω λάθος. ..."

"Καλησπερα,οπως ολλοι θα ειδατε τουτες της μερες μετα απο τον τρομερο χιονια!!! Ζωη απο Προυσο και περα δεν υπαρχει,ουτε στον Τορνο,ουτε στην Καστανια,μπραβω στον Δημο που φροντιζει να εχουνε τον δρομο (γυαλι) εγω προχτες εριξα για την παρτυ τους ετσι 300 ευρα να βαλω ελαστικα χιονιου στο αμαξι μου,που πρεπει να πηγαινω για το ξεροκομματο.. Τους ευχαριστω που οτι εβγαλα με ιδρωτα 15 μερες τα εδωσα γιατι εριξαν παντου αλατι κ ανοιξαν τους δρομους νωρις.... — εξοργισμένος."
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου