Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

1η Αιμοδοσία Ευρυτανικων Συλλογων υπο την Αιγίδα της Περιφερειας Στερεας Ελλαδας

   1η Αιμοδοσία Ευρυτανικών Συλλόγων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Οι Ευρυτανικοι σύλλογοι στην πλειοψηφία τους συμμετείχαν σε αυτη την υπέροχη εκδηλωση που εχει ως στόχο την δημιουργία Τράπεζας Αίματος για τους Ευρυτανες.
Απο αυτη την εκδηλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο δυναμικός πολιτιστικός συλλογος Επινανων.με τις κατα καιρούς διάφορες δράσεις τους.
Μαλιστα στην σελιδα τους στο Facebook ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με επιτυχία η αιμοδοσία που διοργανώθηκε από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ευρυτανίας, με περισσότερη κινητοποίηση των Αγραφιώτικων Συλλόγων Βελαώρας, Βούλπης, Γρανίτσας, Παλαιοκατούνας, Πρασιάς, Κάτω Ραφτόπουλου, Λημερίου, Λεπιανών, Νέου Αργυρίου, Φραγγίστας, Αγράφων και βεβαιότατα Επινιανών!
Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ήταν από το πρωί μέχρι τις δύο το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ στο Γκάζι που με περίσσια ευγένεια και επαγγελματισμό, έκανε την αιμοδοσία απλό παιχνιδάκι για τους ‘’φοβιτσιάριδες της βελόνας’’.
Στην Αιμοδοσία παρέστη ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ Λάμπρος Τσιτσάνης, η κ Αγγελική Σκοτίδα απο την αειφόρο ανάπτυξη και πολλοί άλλοι Ευρυτάνες.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά, όλους όσους κατάφεραν να παραβρεθούν και να δώσουν λίγο από το αίμα τους για την Ευρυτανία! Αίμα που ο οργανισμός μας το αναπληρώνει μέσα σε μόνο μία ημέρα! Σημειωτέον, αυτό το δωρεάν αγαθό το τόσο αναγκαίο & απαραίτητο για τα νοσοκομεία μας, να μην έχουνε να μην τους φτάνει.
Είναι μεγάλο κρίμα για εμάς τους Έλληνες... να μην έχουμε, να μην μας φτάνει... να το ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ απο άλλες Ευρωπαϊκές χώρες!!!
Εύγε! Σε όλους αυτούς που παραβρέθηκαν ή εργάστηκαν εθελοντικά για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Του χρόνου να είμαστε περισσότεροι."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου