Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ανεμογεννήτριες σε Περδικακι και Βρουβιανα Βαλτου


"Τυχεροί οι τσοπάνηδες που σε <λίγο>καιρό θα έχουν μεγαααλους ανεμιστήρες να τους δροσίζουν "
....
    Αυτα αναφέρουν σε ανάρτηση τους χαριτολογώντας οι Βρουβιανιτες καθως αναμένονται σε λίγο καιρό να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες .Ηδη μηχανηματα σύμφωνα με πληροφοριες στο Dytiki Evritania News σπεύδουν για να ανοίξουν τους δρόμους οπου θα γινει η εγκατάσταση.Σιγουρα υπάρχουν τα θετικά αλλα και τα αρνητικά της αιολικής ενέργειας.
    -Το σίγουρο ειναι οτι οι κατοικοι του Περδικακιου και των Βρουβιανων θα εχουν τα ανάλογα ανταποδοτικά οφελη οπως μειωμένο ρεύμα στα σπιτια τους κλπ.Καποιο μιλάνε οτι στα Βρουβιανα το όφελος για το χωριο θα ειναι το ρεύμα δωρεάν..καλα ολα αυτα,δεν παύει ομως να εχουμε επέμβαση στη φύση και ο χρόνος θα δείξει τα ωφέλη της αιολικής ενέργειας στη χωρα μας.

2 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να γίνει αυτό, όποιο κι αν είναι το "κόστος". Η αξία της φύσης δεν αντισταθμίζεται ούτε με δωρεάν ρεύμα (μεγάλο ψέμα αυτό) ούτε με τίποτα άλλο πάνω στη γη. Ας ξυπνήσουν οι κάτοικοι και ας πράξουν αναλόγως. ΑΙΟΛΙΚΑ = ΑΠΑΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΨΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΜΗΛΙΣΑΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ Λ Π ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣΕΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Θ Η Τ Ε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή