Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Μεγαλη επιτυχία η γιορτή στο Λημερι

  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες το ημερήσιο πανηγυρι στο Λημερι καθως το όμορφο χωριο είχε την τιμητική του.Πληθος κοσμου παρεβρεθηκε καθως απο το πρωι τελέσθηκε η δοξολογία και κατόπιν ακολούθησε ο καθιερωμένος καφές με λουκουμακι ευγενή προσφορά του συλλόγου καθως και το φαγητό που δόθηκε στους καλεσμένους. Στη συνεχεια με την καταπληκτική ορχήστρα με τον γνωστό στο κλαρίνο Κωσταρελλο και στο βιολί τον μαγευτικό Αλεστα ο κοσμος που γέμισε στην κυριολεξία την πλατεια γλέντησε μεχρι αργά το απόγευμα.
   Πρεπει να αναφέρουμε οτι ο πρόεδρος του συλλόγου Λημεριωτων κ.Κονιαβιτης Βασίλειος και η ομαδα του οργάνωσαν με τον καλύτερο δυνατό τροπο την εκδηλωση όπου βράβευσαν και τους συντοπίτες τους που εχουν προσφέρει στο χωριο.
    Την εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγραφων κ.Θεοδωρος  Μπαμπαλης,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Θανασης Σταμουλης,οι αντιδήμαρχοι κ.Γρηγορης Παπαθανάσης,κ.Θεοδωρος Τσιαμης,δημοτικοί σύμβουλοι,ο εκπροσωπος του συλλόγου φιλων γεφυρας Μανωλη κ.Γρηγορης Φερρας και πλήθος κοσμου που γέμισαν αυτη την εκδηλωση σε συνδυασμό με του όμορφο περιβάλλον του πλατανοδάσους Βραγκιανιτη.
   Το Dytiki Evritania News που ήταν και χορηγός επικοινωνίας ευχεται συγχαρητήρια γι'αυτη την καταπληκτική οργάνωση και παντα τέτοια !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου