Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Από όλη την Ελλάδα στο..Καρπενήσι για τον Λαμιωτη που έχει παντα τα...καλυτερα μοντελα(φωτο)

Από όλη την Ελλάδα…στο Καρπενήσι, για τον Λαμιώτη που έχει πάντα τα καλύτερα… μοντέλα!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή mag24.gr
Κορυφαίοι χρονογράφοι και εκλεκτοί καλεσμένοι για τη μεγάλη γιορτή! 47 χρόνια παρουσίας στο χώρο του κοσμήματος και των ωρολογίων είναι πολλά, γι’ αυτό και ο Αθανάσιος Βέλλιος τα γιόρτασε με μια μεγάλη έκθεση, παρέα με φίλους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα!
Το κοσμηματοπωλείο AV Athanasios Vellios , διοργάνωσε μια σημαντική έκθεση κοσμημάτων και ωρολογίων στο Καρπενήσι, με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων παρουσίας του στο χώρο.
Έτσι, την περασμένη Κυριακή, 18 Ιουνίου και αφού ευτυχώς ο καιρός μας έκανε το χατήρι, βρεθήκαμε μαζί με πλήθος επισκεπτών στην γκαλερί του χώρου RIVER ART, για να γιορτάσουμε μαζί με πολλούς πελάτες και φίλους του γνωστού κοσμηματοπωλείου της Λαμίας.
Την έκθεση πλαισίωσαν οι ακόλουθες εταιρείες: SEIKO , MICHAEL KORS, TW STEEL, BREEZE, OOZOO, DUKUDU, WATX & CO, LOISIR, EKATERINI, BAKIRTZI SOFIA (γλύπτρια)
Αξίζει να σημειωθεί πως για το event ταξιδέψανε από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος, φίλοι και συνεργάτες του κ.Βέλλιου. Αρκετοί από αυτούς , όπως μάθαμε, είχαν έρθει στη Λαμία και το Καρπενήσι, ήδη από το Σάββατο, οπότε και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.
Μεταξύ άλλων, είδαμε τον Βουλευτή Φθιώτιδας κ.Χρήστο Σταϊκούρα, τον Δήμαρχο Καρεπνησίου κ.Νικόλαο Σουλιώτη, την Πρόεδρο της SEIKO κ.Εύη Καλλιγέρη, τη συνεργάτιδα της SEIKO κ.Πένυ Καλονάρου και τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της εταιρείας κ.Ιωάννη Γιαννόπουλο, την γλύπτρια κ.Σοφία Μπακιρτζή, τον συνεργάτη της LOISIR κ.Γιώργο Καρπούλια, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ κ.Φώτη Χρυσή μαζί με την Διευθύνουσα Δημοσίων Σχέσεων κ.Σοφία Χρυσή και τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της εταιρείας κ. Μιχάλη Λενάκη. Με την παρουσία τους τίμησαν τον κ.Βέλλιο ακόμα ο Πρόεδρος της ZIOUTIS GOLD κ.Χριστόφορος Ζιούτης , ο συνεργάτης της MICHAEL KORS & TW STEEL κ.Σωκράτης Κουημτζίδης, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της BREEZE κ.Κωνσταντίνος Πολίτης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της OOZOO κ.Παντελής Κουμπουλής
Velliosoro – AV Athanasios Vellios
Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη, Λαμία
Τηλ: 22310 27723
velliosoro.gr
Facebook/Velliosoro
Instagram/velliosoro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου