Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αποχώρηση και ευχαριστήρια επιστολη του προέδρου πολιτιστικού συλλόγου Βινιανης "η Κοιμησις της Θεοτοκου"

Αγαπητοί συγχωριανοί και απανταχού βινιανίτες θα ήθελα να σας εκφράσω με την ιδιότητα του προέδρου τις βαθιές μου ευχαριστίες για την στήριξη από τους πιο πολλους στο έργο του Πολιτιστικού συλλόγου βίνιανης.
Πιο πολύ θα ηθελα να ευχαριστησω τους στενους συνεργάτες μου σε αυτό το ταξίδι , τα παιδιά του ΔΣ που στάθηκαν μαζί μου και όλοι μαζί δωσαμε ελπίζω κάτι από την αγάπη μας ανιδιοτελώς προς το χωριό μας .Το τι καταφέραμε πιστευω οι περισσότεροι το γνωρίζετε και δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρω.
Κάθε κύκλος όμως που ανοίγει φτάνει σε σημείο που πρέπει να κλείσει κιόλας. Θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου να συνεχίσω με σκοπό και μόνο να παραμείνω πρόεδρος του συλλόγου δεν με ενδιέφερε άλλωστε ποτέ ο τίτλος ή η θέση.
Μετά από τέσσερα χρόνια στην ενασχολησή μου με τα κοινά Πι θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με την επόμενη διαδικασία εκλογής του συλλόγου σε δυομιση μήνες περίπου τον Αυγουστο του 2017 δεν θα συνεχίσω στα ηνία στου συλλόγου .
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα συνεχίσω να υποστηρίχω και να βοηθάω σαν απλό μέλος το συλλογό μας.
Πιστευω να υπάρξει και πρόθεση και συνέχεια από άλλους που έχουν διάθεση να προσφέρουν με την βοηθεια όλων μας και
Αυτό το σκοπό εχει ακριβως αυτή η επιστολή να δωσει την ευκαιρεία σε οποιόν θέλει να το σκεφτει και να αποφασισει.
Χιλια ευχαριστω για όλα θα συνεχισω μαζι με το ΔΣ εως το συλλογο να ολοκληρωσουμε καποιες εκκρεμότητες  και να κλείσουμε τις υποχρεωσεις μας . Πιστευω τον δρόμο τον χαράξαμε και τον δείξαμε για να υπάρχει και μέλλον και συνέχεια.

Με εκτιμηση,
Ράπτης Απόστολος
Πρόεδρος Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου