Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Διαγραφεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσους νεοδημοκράτες καταψήφισαν για άδεια των H&M στο Αγρίνιο

εραυνός εν αιθρία έρχεται να πέσει στο πολιτικό σκηνικό της πόλης αλλά και τη χώρας, λόγω της τεράστιας έκτασης που πήρε το θέμα στα social media, η είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έξαλλος με τα κεντροδεξιά στελέχη στο Αγρίνιο και με το μήνυμα που εξέπεμψαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο μεταρρυθμιστής πολιτικός το γεγονός πως βρέθηκαν στελέχη της πλειοψηφικής παράταξης στον δήμο Αγρινίου που πήγαν κόντρα σε μια μεγάλη επένδυση του ιδιωτικού τομέα(και μάλιστα του πολυεθνικού!) στην μαρτυρική πόλη του Αγρινίου.
«Κάναμε αμάν να πάρουμε, ως παράταξη, την πόλη που παλιά έλεγαν μικρή Μόσχα, το παλέψαμε για καμιά 40ριά χρόνια, και να μου έρχονται τώρα οι δικοί μας και να ψηφίζουν τα ίδια με τους πρώην ΠΑΣΟΚους και το ΚΚΕ; Που βαδίζει αυτή η παράταξη; Τρομάξαμε να φτιάξουμε φιλελέ προφίλ, να κάνουμε τον Άδωνι κεντρώο πιο πολύ κι από τον Πάνο Καμμένο, για να μου το παίζουν τώρα μπολσεβίκοι κατά των πολυεθνικών;Και μάλιστα ανέξοδα, ξέροντας ότι η επιχείρηση στο τέλος θα πάρει άδεια;».
Αυτά τα οργισμένα φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε στενούς του φίλους, οι κακές γλώσσες λένε αποφεύγοντας να πιάσει το θέμα ποιοι είναι φουλ καραμανλικοί από όσους είπαν το μεγάλο «όχι», μην θέλοντας να ξύσει πληγές για κολλητιλίκια στυλ Παυλόπουλου και Αντώναρου με την Αριστερά και τις ιδέες της.
Αλλά ήταν ξεκάθαρος: «θα τους διαγράψω όλους», ήταν το μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι σε θέματα επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
Πάντως μια ιδιαίτερη και ανθρώπινη στιγμή του προέδρου της ΝΔ, εκεί που φέρεται να «έσπασε», ήταν όταν-όπως λένε αυτήκοοι μάρτυρες-μονολόγησε: «Από τον Χρήστο τον Γκούντα δεν το περίμενα αυτό. Με πλήγωσε τα μάλα»…
Πηγη agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου