Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤAΣΤΗΜΑ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ
Επιστολή σε Διοίκηση ΕΤΕ, Περιφερειάρχη και Δήμο Αγράφων, από την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών.

 Καθολική απαίτηση η διατήρηση του καταστήματος της ΕΤΕ στο Ραπτόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διοίκηση της ΕΤΕ, τις αμέσως επόμενες ημέρες προτίθεται να συρρικνώσει τα καταστήματά της. Σε αυτά τα καταστήματα , σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες περιλαμβάνεται και το κατάστημα της ΕΤΕ στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας.

Πρόκειται για ένα κατάστημα το οποίο εξυπηρετεί περισσότερους από 5000 μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με τους περισσότερους να είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με δυσκολία σε αρκετές περιπτώσεις στην μετακίνηση.

Από το κατάστημα του Ραπτοπούλου εξυπηρετείται η μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δήμου, των εκπαιδευτικών, των ιερέων.Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγράφων δεν λειτουργεί κανένα ΑΤΜ, το πιο κοντινό κατάστημα της ΕΤΕ απέχει 100 χιλιόμετρα, λειτουργούν δύο Γυμνάσια, δύο Λύκεια, τρείς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εργοληπτικές επιχειρήσεις, σούπερ μαρκετ κλπ.

Ζητάμε να εισακουστεί η τοπική κοινωνία, γιατί πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν πάντα άνθρωποι και να γίνει δεκτό το δίκαιο αίτημα της διατήρησης του καταστήματος της ΕΤΕ στο Ραπτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου