Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


Ενας συμπατριώτης μας μαζι με φιλους του επισκέφτηκε την έκθεση του Δημου Καρπενησιου στην Ομονοια οπου και χαρακτηριστικά αναφέρθηκε με τα παρακάτω λογια:
Θα γράψω λίγα λόγια για  την έκθεση που οργάνωσε ο Δήμος Καρπενησίου στην Ομόνοια.Σήμερα πήρα  τρεις φίλους μου απο το Χαλάνδρι για να δούμε την έκθεση και να αγοράσουμε προϊόντα  απο το Καρπενήσι και την ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας.Φτάνοντας στην Ομόνοια ψάξαμε να βρούμε που ήταν η έκθεση.τελικά διαπιστώσαμε ότι στην έξοδο από το σταθμό προς την Αθηνάς πάνω στη πλατεία στημένο ένα αντίσκηνο σαν αυτά  που στήνουν προεκλογικά στις πλατείες τα κόμματα.Στη συνέχεια πήγαμε  μέσα στην έκθεση και με λύπη διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν περίπτερα με τοπικά προΪοντα ,παρά μόνο τρια ,ο μπακλαβάς από γνωστό ζαχαροπλαστείο στη πλατεία Καρπενησίου τον οποίο  βέβαια τον τιμήσαμε δεόντως και ήταν εξαιρετικός ,επίσης υπήρχε περίπτερο που πουλούσε Λικέρ Μούρο και ένας συμπαθέστατος πατριώτης μας από Φουρνά  που πωλούσε  φανταστικές προσωπικές του χειροτεχνίες από ξύλο, τίποτα περισσότερα., Αλήθεια μόνο αυτά έχει να επιδείξει η Ευρυτανία ?  που ήταν τα τυροκομικά και γαλακτομικά προϊόντα τα κρεατικά τα υφαντά ,τα ψάρια των ποταμών και λιμνών ,οι πίτες, τα τουριστικά , γιατί απουσίαζαν,??μήπως σνόμπαραν  την έκθεση ?η το κόστος ήταν μεγάλο???.Βέβαια δε περιμένω απάντηση από κανέναν  απλά τη λύπη μου την λέω φωναχτά.

2 σχόλια:

  1. συμφωνώ απόλυτα με τον συμπατριώτη θύμιζε κάτι τελείως πρόχειρο και ανοργάνωτο κάτι σαν "άντε να βγούμε από την υποχρέωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ απόλυτα με τον συμπατριώτη θύμιζε κάτι τελείως πρόχειρο και ανοργάνωτο κάτι σαν "άντε να βγούμε από την υποχρέωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή