Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ.ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΑΡΑ ΒΛΑΧΑΚΗ

Γεύση από το πανευρυτανικό αντάμωμα στον Τριπόταμο.
-----------------------------------------------------------------------------
Πιθανόν να με πείτε κακιά η άσχετη και μπορεί να έχετε δίκιο..δεν έχω πείρα από ανταμώματα...αλλά ξεκινώντας και ταξιδεύοντας  όλη νύχτα για να πάω στο χωριό μου......κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου,κάτι άλλο περίμενα να δω και να ακούσω ...
Δεν λέω,μπορεί κάποιοι να κουράστηκαν, να ξενύχτησαν για την διοργάνωση,μπράβο τους και συγχαρητήρια...αλλά ως συνήθως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά ...
Ο Δεσπότης δεν άφησε ασχολίαστο στην ομιλία του στο Λαχανόκηπο  της Τατάρνας, την  απουσία όλων των αιρετών εκπροσώπων μας από την Αρχιερατική λειτουργία που έγινε στην Ιερά Μονή Τατάρνας  και χοροστάτησε ο  ίδιος Μητροπολίτης με την παρουσία του Ηγουμένου της μονής π. Δοσίθεου.
-Ξύπνησα από τις 5 και 30 για να έρθω, είπε χαρακτηριστικά.
 Υπέρ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΣ, έψελναν οι ιερείς και το Δ.Σ. απουσίαζε...
 Για να είμαι  δίκαιη και αντικειμενική, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τασιός,  έστω και μετά το τέλος της θείας λειτουργίας και λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση πήγε στο μοναστήρι.
Ευτυχώς που οι ομιλητές ξέχασαν και δεν αναφέρθηκαν στην Ιερά Μονή της Τατάρνας, στον κοιμώμενο γίγαντα  τη λίμνη των Κρεμαστών και οτιδήποτε αφορούσε τον Τριπόταμο ...δεν ήθελαν να μας κουράσουν με τέτοια ....ασήμαντα θέματα...
Το πράγμα έχει και συνέχεια.....
Αφού ολοκλήρωσαν το φαγητό τους οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση στο Λαχανόκηπο, κάποια στιγμή θεώρησαν σωστό ότι πρέπει να σερβιριστεί και ο Δεσπότης, που κατά τα άλλα έπρεπε να ευλογήσει το φαγητό.
Άντε και του χρόνου πατριώτες μου,με ...λιγότερο ενδιαφέρον και αγάπη  για τον τόπο μας ...μην το παρακάνουμε κιόλας!!!!!!!!!!
Χαρά-Χαρίκλεια Βλαχάκη

2 σχόλια:

  1. Μετά από προσωπική μου επικοινωνία με την κα Βλαχάκη, και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, μου εξήγησε ότι θα ανασκεύαζε τις κατηγορίες της, αποδεχόμενη ότι ορισμένα πράγματα δεν τα εγνώριζε...
    Περιμένω λοιπόν από την ίδια ή από το blog σας ορισμένες εξηγήσεις, προς αποκατάσταση της Αλήθειας, εφόσον αυτή θέλετε να υπηρετείτε.
    Χρήστος Αρβανίτης (Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν καταλάβατε οτι στον τίτλο μας αναφέρουμε ποιος το γράφει το κείμενο και σαφώς δεν οφείλουμε να δώσουμε εξηγήσεις.Η δημοσίευση ενός κειμένου απο κάποιον δεν υιοθετεί και τις απόψεις μας.

      Διαγραφή