ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Κανένα εμβολιαστικό κέντρο στο Δήμο Αγράφων-Παρέμβαση Δημάρχου

Δεν συμπεριλήφθησαν ως εμβολιαστικά κέντρα σύμφωνα με ανακοίνωσή του Δημάρχου Αγράφων ούτε ο Κέντρο Υγεϊας Φραγκϊστας ούτε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας.

Το αυτονόητο δεν έγινε και πολλοί ηλικιωμένοι θα αναγκάζονται να μεταβούν στο Καρπενήσι.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να γίνει ένα εμβολιαστικό κέντρο στο Δήμο Αγράφων γρήγορα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής.

Δείτε την ανακοίνωση του Δημαρχου Αγράφων 
 

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ..... 

Στα εμβολιαστιακά κέντρα που ανακοινώθηκαν σήμερα για την Στερεά Ελλάδα αρχικά εντάθηκαν τέσσερα Κεντρα Υγείας και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας ούτε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας. Σε επικοινωνία που είχα πριν από λίγο  με τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας θεσσαλίας- Στερεάς κ. Φώτη Σερέτη με διαβεβαίωσε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει το αυτονόητο και θα οριστεί  εμβολιαστικό κέντρο στο Δήμο Αγράφων. Για τους γνωρίζοντες τα δυσπρόσιτα χωριά των Αγράφων, είναι αδύνατο μέσα στο χειμώνα οι ηλικιωμένοι ανω των 85  ετών, του γηραιότερου Δήμου της Ευρώπης να κάνουν πέντε και έξι ώρες πήγαινε – ελα  για  να μεταβούν στο Καρπενήσι προκειμένου να εμβολιαστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου