ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Πάρτε τα να μην σας τα χρωστάω

Γράφει η Χαρά Βλαχάκη

Πάρτε τα  να μην σας τα χρωστάω
Σε σας που βγάλατε τα μέτρα της μετακίνησης και σε όλους τους υπεύθυνους για την κατάσταση των δρόμων σε κάποια χωριά και οικισμούς της Δυτικής Ευρυτανίας.
Να πεθαίνει ένας δικός σου άνθρωπος και να μην μπορείς να μετακινηθείς να πας να τον αποχαιρετήσεις λόγω απαγόρευσης για τον καταραμένο ιο..
Μα κι αν καταφέρεις να πας, να μην μπορείς να περάσεις να πας στον οικισμό του νεκρού και στο κοιμητήριο από τις πέτρες και τις νεροσυρμές που έχει ο χωματόδρομος εν έτει 2020.
Τόσα χρόνια, τόσοι και τόσοι που περάσανε από την Ευρυτανία, ένας δεν βρέθηκε να ρίξει λίγο τσιμέντο στον δρόμο Σταυρό - Κοψέικα Τριποτάμου?
Δεν βρέθηκε ένας να έχει λίγο φιλότιμο?Λίγη τσίπα? Ανθρωπιά? Συνείδηση?
Τόσα κυβικά τσιμέντα που πήγατε και θάψατε στην κυριολεξία κάποια χωριά και τσιμεντάρατε το κάθε σοκάκι και την κάθε αυλή των ευνοούμενων τοπικών αρχόντων και των συγγενών τους, δεν σκέφτηκε κανείς από σας πως και στα Κοψέικα υπάρχουν άνθρωποι?
Το μόνο που μπορώ να πω σε όλους εσάς  είναι:
Ντροπή σας.
Να ξέρατε μόνο το τι κατάρες τρώτε από τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους, αλλά κι από αυτούς που σπάνε τα αυτοκίνητά τους εξ αιτίας σας.... δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα είναι Σαββατογεννημένος να σας πιάσουν οι κατάρες του και να ξεβρομίσει ο τόπος από κάτι τέτοια μιάσματα.
Τώρα θα μου πείτε πως δεν χαλάει ο διάολος την φωλιά του. Μα κι εγώ θα  σας πω... πως γίνονται και θαύματα!
Δεν περιμένω να αντιδράσετε   σ' αυτά που γράφω. Γιατί οι πιο πολλοί είχατε κατά καιρούς δικούς σας ανθρώπους που καταβροχθίζανε από  το ταψί με την πίτα ... άλλος έτρωγε μεγάλο κομμάτι, άλλος μικρότερο, άλλος γωνία, άλλος τα τρίμματα κι άλλος έγλειφε το ταψί...
Δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα  γι αυτό πάμε κατά διαόλου.
Κατά τα άλλα εκεί στην περιφέρεια όλα καλά? Ήρεμα ρωτάω ενδιαφέρομαι για την υγεία σας..... όσο κι εσείς για τον τόπο μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου