Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση εργασίας στην Τέμπλα για Τασιό,Φαρμάκη,Σιαλμά

Συνάντηση εργασίας στην γέφυρα Τέμπλας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τη χωρική Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και έργων κ. Αθανάσιο Μαυρομμάτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό  και υπηρεσιακούςπαράγοντες των Περιφερειακών Ενοτήτων Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας
Στόχος της συνάντησης ήταν να διαπιστωθεί η εξέλιξη των εργασιών για την νέα σύγχρονη γέφυρα Τέμπλας, που ενώνει την Δυτική Ευρυτανία με την Αιτωλοακαρνανία και να προγραμματιστεί η εκατέρωθεν σύνδεση. 
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας ανέφερε τα εξής: «Σε συνέχεια της επίσκεψη εργασίας στη χωρική Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Σαλμά πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων με θέμα την ολοκλήρωση και την εκατέρωθεν σύνδεση της Γέφυρας Τέμπλα με τους δύο Νομούς. Η νέα γέφυρα θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ευρυτανίας καθώς αποτελεί μέρος ένα σημαντικούοδικού δίκτυο που ενώνει την Ευρυτανία με την Αιτωλοακαρνανία.
Η παρουσία του  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη μας έδωσε την δυνατότητα να αναπτύξουμε σαν Περιφερειακή Ενότητα, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το πλέγμα έργων και δράσεων που υλοποιούμε στα όρια των δύο Νομών με στόχο την βελτίωση της οδικής τους σύνδεσης. Ειδική αναφορά έγινε για την ανάπτυξη και αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Λίμνης Κρεμαστών που αποτελεί ένα σημαντικό πλουτοπαραγωγικό πόρο στα όρια των δύο Περιφερειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου