Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ανεξαρτοποιηθηκε απο τους ΑΝ.ΕΛ. ο βουλευτής Γιωργος Λαζαριδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ. ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Ακόμη ένα «πλήγμα» για την κυβερνητική πλειοψηφία και ειδικότερα τους ΑΝΕΛ, αφού ο αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης, μόλις λίγες μέρες μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου.
Βέβαια, ο κ. Λαζαρίδης είχε επιλέξει να ψηφίσει κατά της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, εν αντιθέσει με τον Δ. Καμμένο, που την υπερψήφισε.
Οι πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή της Β' περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Λαζαρίδη να εκφράζει μεγάλες ενστάσεις για τη συμφωνία με τα Σκόπια και το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», λέγοντας πως η εκλογική του περιφέρεια είναι τέτοια που δεν μπορεί να αντέξει το βάρος μιας τέτοιας απόφασης.
Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες, μετά και την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από 2 εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 έδρες και οι ΑΝΕΛ πλέον 7.
Η νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί σε σειρά αποχωρήσεων στελεχών από τους ΑΝΕΛ την τελευταία περίοδο λόγω της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ.
caller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου