Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Υποψήφιοι προς αποχώρηση:Τα ονοματα βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ που ακούγεται οτι θα ανεξαρτοποιηθουν

Υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τα ονόματα βουλευτών που ακούγονται για ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ

– «Τσουνάμι» εξελίξεων μέσα σε μόλις λίγες ώρες, γύρω από την υπόθεση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη – Πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για μυστικό ραντεβού του Πάνου Καμμένου με τον (τότε ακόμη) βουλευτή του – Τι ειπώθηκε για να φτάσουμε στο να είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης… πρώην βουλευτής του! – Πώς φτάσαμε από το… τετ α τετ, στις κατηγορίες για αποστασία! – Ποια ονόματα των ΑΝΕΛ «ακούγονται» για νέες… βόμβες ανεξαρτητοποίησης!
Ήταν περίπου 14:00 το μεσημέρι, όταν έσκαγε η «βόμβα» της ανεξαρτητοποίησης ενός ακόμη βουλευτή των ΑΝΕΛ. Το όνομα αυτού, Γιώργος Λαζαρίδης. Μια κίνηση που άφησε τους ΑΝΕΛ με επτά (!) βουλευτές και την κυβερνητική πλειοψηφία να αριθμεί πια 152 βουλευτές.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης, που εκλέγεται στην Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, πήρε αυτή την απόφαση με αφορμή την συμφωνία της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων, αναφέροντας στην επιστολή του: «Έλαβα αυτή την έντιμη απόφαση με καθαρή την συνείδησή μου ενώπιον Θεού και Πατρίδας»!
Οι ΑΝΕΛ σήκωσαν τους τόνους μετά από αυτή την απόφαση, με το θερμόμετρο να «χτυπάει κόκκινο»! Ο Πάνος Καμμένος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, ενώ και επισήμως το κόμμα «πυροβόλησε»! Συγκεκριμένα κάλεσε τον Γιώργο Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του!
«Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα, η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης. Ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα, έγινε μια προσπάθεια για να αποφευχθεί η κρίση!

Καμμένος – Λαζαρίδης… το μυστικό ραντεβού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Πάνος Καμμένος είχε χθες, Δευτέρα 25.06.2018, ένα ραντεβού με τον κ. Λαζαρίδη. Ένα μυστικό ραντεβού, στο οποίο ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσπάθησε να μεταπείσει τον βουλευτή του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι προσπάθειες του υπουργού Αμύνης και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα… έπεσαν στο κενό. Τα υπόλοιπα, είναι ιστορία…

Κι άλλα ονόματα

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως τις τελευταίες ώρες επικρατεί… κινητικότητα σχετικά με το κόμμα των ΑΝΕΛ. Κι αυτό διότι υπάρχει μια… ονοματολογία, σχετικά με υποψηφίους για νέες ανεξαρτητοποιήσεις!
Οι ίδιοι μέχρι στιγμής δεν σχολιάζουν, αλλά ούτε… διαψεύδουν. Μεταξύ αυτών ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει την σφορδή αντίθεσή του στην συμφωνία για το Σκοπιανό. 
Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος των ANEΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης (σ.σ. που σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε) και Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους…
«Ακούγεται» ακόμη και ο Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος, πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές φέρεται να διαψεύδει πως κάνει σκέψεις να ακολουθήσει… τον δρόμο που πήρε ο Γιώργος Λαζαρίδης. 
Ένα ακόμη όνομα είναι και αυτό της Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά… 
Επαναλαμβάνουμε, για όλα τα παραπάνω ονόματα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο ή κάποια διάψευση…
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου