Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τον Παραμεγδοβιο Δρομο ζητούν οι φορείς της Ευρυτανιας και της Καρδιτσας

Τον Παραμεγδοβιο δρόμο ζητούν οι φορείς της Ευρυτανιας και της Καρδιτσας

Την ολοκλήρωση  της Παραμεγδοβιας οδικής σύνδεσης Αγρινιου-Καρδιτσας ζητούν με επιστολη τους οι φορείς της Ευρυτανιας και της Καρδιτσας.Πιο συγκεκριμένα απευθύνονται στους:
Περιφερειαρχη Στερεας Ελλαδας,Δήμαρχο Αγραφων,Δήμαρχο Καρπενησιου,Περιφερειαρχη Θεσσαλίας,Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδιτσας,,Δήμαρχο Καρδιτσας,Βουλευτη Ευρυτανιας,Βουλευτη Καρδιτσας και σε Εφημερίδες Ευρυτανιας και Καρδιτσας.

Σε τι στάδιο βρισκεται ο δρομος Ευρυτανιας-Καρδιτσας

Απο την πλευρά της Θεσσαλίας-Καρδιτσας εχουν ο,οκληρωθει οι μελέτες ολες της Γεφυρας και προχωράνε καλα και οι μελέτες του δρόμου...δυστυχώς απο την πλευρά της Ευρυτανιας δεν προχωράνε οι μελέτες του δρόμου(απο χωριο Μαυρομματα εως τον ποταμό Μεγδοβα όρια νομων)..σχεδον καθόλου..

..αφορμή για το Υπόμνημα αυτό υπήρξαν οι συναντήσεις που εγιναν πρόσφατα για την προώθηση του δρόμου Καρπενησίου - γέφυρας Τέμπλας - Ιόνια Οδός πρός Αμφιλοχία... χωρίς να αναφέρουν καθόλου τον Παραμεγδόβιο... καθως όλοι λενε πως η καλύτερη σύνδεση του Καρπενησίου με την Ιόνια οδό είναι στο Αγρίνιο με την ολοκλήρωση του Παραμεγδόβιου...

Η επιστολή και τα υπομνήματα 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου