Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Λαϊκή Επιτροπή Δήμου Αγρφων:"Χαιρετίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν  στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα ,  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων  που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Χαιρετίζουμε την απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Καρπενησίου, αλλά και σε όσους  έδωσαν  το παρόν παρά τις όποιες δυσκολίες  που υπήρχανε για να μεταφερθούν από τα χωριά των Αγράφων στο Καρπενήσι.
Ως  Λαϊκή  Επιτροπή κρίνουμε θετικές τις εξελίξεις που πραγματοποιηθήκανε εδώ και δυο χρόνια στην περιοχή μας , όπου το οργανωμένο ταξικό κίνημα ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας , και συνέβαλε στην οργάνωση προοδευτικών δυνάμεων ώστε να παλέψουμε από καλύτερη θέση τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Αγράφων.
Σήμερα ο κόσμος των Αγράφων αντιλαμβάνεται την σημασία να αγωνιστεί μέσα από το οργανωμένο κίνημα της περιοχής του , για να μην μπορέσουν να περάσουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που θα του εξαθλιώσουν περισσότερο την καθημερινότητα του.
Η  Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγράφων  καλεί από σήμερα σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα τον λαό των Αγράφων για να οργανώσουμε τον αγώνα που θα αποτρέψει τις όποιες επιχειρηματικές βλέψεις που θα βάλλουν σε κίνδυνο το περιβάλλον του τόπου μας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου