Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Γιάννης Σταματης για τις κακοτεχνίες της ανάπλασης του Καρπενησιου

-Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησιου αναφέρθηκε για τις κακοτεχνίες του κατασκευαστή στην ανάπλαση της πόλης που δεν πρεπει να παραλείψουμε οτι πηρε διεθνές βραβείο στην Σεουλ.Απ'οτι φαίνεται σύμφωνα παντα με τα λεγόμενα του γι'αυτες τις κακοτεχνίες θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες .
Δειτε τι αναφερει ακριβως:
"ΠΕΡΙ   ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
Το έργο της Ανάπλασης   κόστισε  πολλά χρήματα ,  για τη συντήρησή της θα  χρειάζονται κάθε χρόνο και περισσότερα, επηρέασε σε  πολλά και  αρνητικά  την καθημερινότητά μας  και  ακούστηκαν για αυτό και  στόχοι   που δεν ισχύουν , όπως  ότι   μεγαλώσαμε  δήθεν  τα πεζοδρόμια  για τους  δημότες .  Τώρα  που το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε  στον  δήμο μας,  έρχονται σε  γνώση μας   παρασκηνιακές  ενέργειες  που  έχουν και νομικό ενδιαφέρον.
Το  έργο  δημοπρατήθηκε  χωρίς να υπάρχει  η αναγκαία Μελέτη Εφαρμογής.
Υπάρχει μεγάλη  διαμάχη με την κατασκευάστρια εταιρία  και τον τελευταίο λόγο    θα τον  έχουν μάλλον οι  δικαστικές  αποφάσεις.
Κατά την διάρκεια κατασκευής του έργου  δίνονταν οδηγίες    και  εντολές  από πολλούς και άσχετους με την επίβλεψη   ανθρώπους .
Ο  Αρχιτέκτων Σύμβουλος  που  χρησιμοποιήθηκε  στο σχεδιασμό του έργου και για  χατήρι του φθάσαμε μέχρι τη Σεούλ , πανηγυρίζοντας ,  για το  πηγάδι δίχως πάτο  που έφτιαξε  για το Καρπενήσι,  λόγω απειρίας, «πειραματιζόταν  επί τόπου», όπως  αναφέρει  ο κατασκευαστής.
Τα υλικά που επιλέχθηκαν δεν γνωρίζουμε  αν  ταίριαζαν με το παραδοσιακό της πόλης  και  αν έχουν αντοχή  κυρίως  στις καιρικές συνθήκες   που επικρατούν.
Τα  ευαίσθητα  και ακριβά  ξύλινα  κολωνάκια που τοποθετήθηκαν  δεν φαίνεται να έχουν προβληματίσει κανέναν.
Τα  ξυσίματα,   από τα κλαδιά των πολλών  δέντρων που φυτεύτηκαν,   για τα διερχόμενα λεωφορεία  δεν τα υπολόγισαν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου