Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Καταγγελια με σκληρά λογια της Κίνησης Πολιτων Αγραφων για την επιτροπή τουριστικης προβολής του Δημου

-Η Κινηση Πολιτων Αγραφων ενόψει της θετικής τουριστικης προβολής του Δημοο Αργιθέας καταγγέλει με σκληρά λογια την δημοτική αρχη Αγραφων και πιο συγκεκριμένα την επιτροπή τουριστικης προβολής "ρίχνοντας" σημαντικές ευθυνες στην προεδρο κ.Βασω Φεγγουλη.
-Η επιτροπή πραγματι ειχε συνεδριάσει πέρυσι τον Σεπτέμβριο και ειχε συμφωνηθεί στο να προχωρήσει αμεσα η έκδοση του φυλλαδίου του Δημου ,ενα πολυ σημαντικο κομμάτι για να μπορέσει ο Δημος Αγραφων να βγει στις εκθέσεις ανα την χωρα.
Δειτε τι αναφέρουν συγκεκριμένα κάνοντας λόγο μαλιστα και για παραίτηση..:

"Θετική η κάθε προσπάθεια προβολής του τόπου τους απο τους φίλους μας και συνοδοιπόρους Αργιθεάτες!!!Αλήθεια το περιβόητο σχέδιο προβολής των Αγράφων απο την δημοτική αρχή τι γίνεται???Γιατι κώλυσε στα χαρτιά το μεγαλόπνοο σχέδιο(ετσι να λέγαμε).. της τουριστικής επιτροπής(ο θεός να την κάνει)..Γελάνε και οι πέτρες με την κάθε φορά και  νέα(παλιά)συνεδρίαση της επιτροπής με ..νέες ιδέες και προτάσεις...Άραγε οι ..ασκήσεις επι χάρτου της προέδρου με τα νέα σχέδια απο.. Αμέρικα δεν κολλάνε στα έρμα Άγραφα!!Πόσες συνεδριάσεις,πόσες εγκρίσεις πρέπει να γίνουν για να φτιαχτεί ένα φυλλάδιο προβολής του δήμου και να τοποθετηθούν πέντε πινακίδες !!Μην το ζορίζετε ρε παλικάρια της επιτροπής...Ο σοφός λαός μας λέει ότι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι...ή δουλέψτε άμεσα με ΆΛΛΟΝ μπροστάρη που ΔΕΝ ΚΟΙΤΆ συμφεροντα και ΚΑΡΈΚΛΕΣ ή απλά..ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ..."

-Σε αντίθεση των παραπάνω καταγγελλομένων Δειτε την θετική τουριστική προβολη του Δημου Αργιθέας:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου