Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σε New York Times η Γεφυρα Ριου-Αντιρρίου με την Κατερίνα Σολδάτου

Σε New York Times, Washington Post, Telegraph και Αssociated press η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με την «ψυχή» της Κατερίνας Σολδάτου!

Σε New York Times, Washington Post, Telegraph και Αssociated press η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με την «ψυχή» της Κατερίνας Σολδάτου!
Sinidisi.gr
Από τους New York Times και την Washington Post μέχρι την Telegraph και τοAssociated press … κάνουν τον γύρο του κόσμου οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα… της χορεύτριας aerial yoga Κατερίνας Σολδάτου, η οποία αιωρήθηκε σε δύο σκοινιά από την μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου και τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Το χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Κατερίνα Σολδάτου είναι μέρος των παραστάσεων με τίτλο «Η Ελλάδα έχει ψυχή».
Συμβολικός στόχος του εχγειρήματος είναι να υπογραμμιστεί η ανάγκη να υπάρξουν γέφυρες μεταξύ Ελλήνων, με στόχο την προκοπή της πατρίδας και των ανθρώπων της.
Η εκπληκτική φωτογραφία που κόβει την ανάσα… είναι του φωτογράφου Χάρη Σφακιανάκη. Και φυσικά πρόκειται για μια από τις μοναδικές ευκαιρίες που έχει η περιοχή μας, να «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο. Μια από τις σπάνιες ευκαιρίες διαφήμισης το τόπου μας, μέσα από εξαιρετικές πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.
Όπως επισημαίνει σχετικά η Κατερίνα Σολδάτου (φωτο facebook): «Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το project. Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας «. Επισήμως θα παρουσιαστεί την 25η Μαρτίου.
gefyra1_0
gefyra2
gefyra3

Λάρισα: Οι λακκούβες έκλεισαν με σπασμένα πιάτα και γαρύφαλλα μπουζουξίδικου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου