Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η σημερινή συναντηση για την Οδική Σύνδεση της Ευρυτανιας με την Ιονια Οδό (φωτο)

-Μέχρι τις απογευματινές ώρες συνεχίστηκε η συναντηση που ορίστηκε τις 11 το πρωι των Δημάρχων στο Χαλκιοπουλο η οποια διήρκεσε αρκετές ώρες μετα απο πρόταση του Θεόδωρου Μπάμπαλη.
-Πιο συγκεκριμένα η πρόταση αφορά την χάραξη του δρόμου Χαλκιόπουλο-Γέφυρα Τατάρνας-Καρπενήσι που θα ενώσει το Δήμο Αγράφων και την Ευρυτανία με την Ιόνια Οδό.
-Στην συνάντηση συμμετείχαν οι:Δημαρχος Αγραφων κ.Θεοδωρος Μπαμπαλης,ο Δημαρχος Αργιθέας κ.Λαμπρος Τσιβολας,ο Δημαρχος Αμφιλοχίας κ.Αποστολης Κοιμισης,ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανιας κ.Αριστειδης Τασιος,η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανιας κ.Χριστινα Σταρακα,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε Ευρυτανιας κ.Βασιλης Φακιτσας και η κ.Κατερινα Καλαντζή,οι Αντιδήμαρχοι Αγραφων κ.Γρηγορης Παπαθανασης και κ.Αποστολης Μακκας,η εντεταλμένη δημοτικός συμβουλος Αγραφων κ.Βασω Φεγγουλη,,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων,εκπρόσωποι φορέων κλπ.
-Αναμφισβήτητα αυτη η πρόταση θα αλλάξει στην κυριολεξία το μέλλον της περιοχής,τοσο για τον νομο Ευρυτανιας όσο και για τον νομο Αιτωλοακαρνανιας κάνοντας τις προσεγγίσεις πιο εύκολες πλεον και με την Ιονία Οδό.
-Δειτε φωτο απο την σημερινή συναντηση:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου