Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Έθνος-Μπακογιαννης:Παει για δημαρχος Αθηναίων & φέρνει αλλεργία στον Κ.Μητσοτακη

Έθνος -Μπακογιάννης: Πάει για δήμαρχος Αθηναίων & φέρνει αλλεργία στον Κ.Μητσοτάκη

Πηγη aftodioikisi.gr
Τεταμένες παρουσιάζει τις σχέσεις του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη με το θείο του και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο αρθρογράφος Γιώργος Λακόπουλος, με σχόλιο του, στην εφημερίδα «Έθνος».
Ο αρθρογράφος γράφει ότι ο Κ. Μπακογιάννης κινείται επιδέξια ανάμεσα στην «κληρονομικότητα» και την «αποκήρυξη» της. Κάνει λόγο για σχεδιαζόμενη κάθοδο του στο δήμο της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας και τα σχετικά ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, σε αυτόνομη πορεία από την τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος την ίδια περίοδο, πιθανά να είναι και πρωθυπουργός. Η υποψηφιότητα Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες προκαλεί «αλλεργία» στον Μητσοτάκη, αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί τρία μέλη της οικογένειας (ο ίδιος, η Ντόρα και ο Μπακογιάννης) να είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής.
Ίσως και για το γεγονός όπως αφήνει να εννοηθεί και ο αρθρογράφος του «Έθνους» στο σχόλιο του, στο άμεσο μέλλον ο κ. Μπακογιάννης να διεκδικήσει και την ηγεσία της ΝΔ, αμφισβητώντας ένα μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη, προκαλώντας πονοκέφαλο στον σημερινό πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
μπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου