Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ξεκινάει το "χτίσιμο" στο Καρπενησι-Έφθασε η Αποστολη

χτίσιμο» στo Καρπενήσι -Έφτασε η αποστολή

Στο Καρπενήσι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα και το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Γιάννης Πετράκης, Γιάννης Ταουσιάνης, Βασίλης Αλεξίου και Χρήστος Τσελιόπουλος συνθέτουν φέτος το τεχνικό επιτελείο και μαζί βρίσκονται φυσικά ο φυσιοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος, φροντιστές και βοηθοί.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιλέγει σταθερά το ξενοδοχείο Avaris από το καλοκαίρι του 2013 και φέτος είναι η 5η σερί χρονιά που θα προετοιμαστεί εκεί. Η ομάδα έχει προγραμματιστεί να δώσει 2 φιλικά παιχνίδια, στις 15 Ιουλίου με την ΑΕΛ και στις 20 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, ενώ την Παρασκευή 21 Ιουλίου προγραμματίζεται η επιστροφή. Λίγο αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά.
Οι 26 παίκτες της αποστολής είναι οι: Μιχαήλ, Γιάκος, Πασχαλάκης, Βελλίδης, Καρανίκας, Ναδάλες, Σκόνδρας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Μαυροπάνος, Περιστερίδης, Ντόλοβατς, Μαμπούλου, Μπετρά, Ζώγκος, Βιδάλ, Λιάσος, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Σερβιλάκης και Παπαϊωάννου.
Πηγη superfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου