Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ανύπαρκτος ο πρόεδρος της Τ.Κ Δυτικης Φραγκιστας

Ανύπαρκτος ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δυτικής Φραγκίστας οπως καταγγέλουν στο Dytiki Evritania News κατοικοι του χωριού.Συγκεκριμενα πρόσφατα απευθύνθηκαν και κατοικοι συνοικισμού για προβλήματα σχετικά με την μη ύπαρξη νερού στα σπιτια τους.Μαλιστα κάτοικος μας κατήγγειλε οτι έπαιρνε τον προεδρο στο τηλεφωνο για την έλλειψη νερού στα σπιτια τους αλλα μάταια..δεν απαντούσε..
Σαν να μην φθάνει αυτο χθες το βράδυ κατεβηκε άτομο στην υδρομάστευση  και βρήκε πραγματικά βλάβη.Οι ανθρωποι δεν εχουν νερο στα σπιτια τους 15 ημερες και αυτός δεν ενδιαφέρεται καθόλου.
Εμεις απο την πλευρά μας οφείλουμε να πουμε οτι οταν παίρναμε τηλεφωνο πριν λίγο καιρό για καποιο συγκεκριμένο θεμα που  απασχολούσε την περιοχή ο εν λόγω κύριος δεν σήκωνε ποτε τηλεφωνο.
Πολλα μηνυματα που έφθασαν στο Dytiki Evritania News μας ανέφεραν οτι ο συγκεκριμένος πρόεδρος δεν ασχολείται καθόλου με τα προβλήματα του χωριού.
Σύμφωνα με το καταστατικό ο πρόεδρος της Τ.Κ Δυτικης Φραγκιστας οφείλει να συγκαλεί καθε μηνα τοπικό συμβούλιο.Απο διασταυρωμένες πληροφοριες μεχρι τωρα μας είπαν οτι εχει συγκαλέσει το πολυ 3 με 4 συμβούλια απο τοτε που εχει εκλεγεί.
Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα σε μια περιοχή με τόσα προβλήματα.Εαν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αρμοδιότητες τους οφείλουν να παραιτηθούν για να μην διογκώνονται τα προβλήματα περισσότερο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου