Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Στη φυλακή ο 50χρονος δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη στο Αγρινιο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή ο 50χρονος δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη στο Αγρίνιο για καλλιέργεια ναρκωτικών (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή ο 50χρονος δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη στο Αγρίνιο για καλλιέργεια ναρκωτικών (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Πηγη sinidisi.gr
Στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου Πατρών, οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 50χρονος δημόσιος υπάλληλος, που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο Αγρίνιο, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών. Ο έτερος 50χρονος, επίσης δημόσιος υπάλληλος που είχε συλληφθεί στο Μεσολόγγι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Υπενθυμίζεται, ότι οι δράστες συνελήφθησαν στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα του ενός δράστη στο Παναιτώλιο, σαράντα δυο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε κρυμμένα ανάμεσα σε δυο θερμοκήπια.

dendrillia agrinio
Στη συνέχεια σε επίσης περιφραγμένο αγρόκτημα του άλλου δράστη στο Γιαννούζι Αγρινίου, όπου οι δυο συλληφθέντες καλλιεργούσαν μαζί κηπευτικά, βρέθηκαν μέσα σε θερμοκήπιο δυο ακόμα δενδρύλλια κάνναβης.
Στην κατοχή των δυο ημεδαπών και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
• Το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ
• Δυο κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim και
• Κλειδιά από τα αγροκτήματα
Σημειώνεται ότι, όλα τα δενδρύλλια που εκριζώθηκαν ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ το ύψος τους κυμαινόταν από ενάμισι έως και τρία μέτρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου