Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Το κράνος σώζει ζωές!!

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !!!!
1988.. Εδω στον Έβρο με Yamaha RD 350..μια μηχανη για την εποχή της πολυ γρηγορη..0-100 4δευτερα..τελική 210 "πειραγμένο" δεν μας έφθαναν τα 190 απο την "μανα" της θέλαμε και αλλα..εξατμίσεις Yashimura για τους γνωστες κλπ ,κλπ.
Ταξιδεύουμε νυχτα φορώντας ΚΡΑΝΗ με τον φίλο τον Γιαννη συνάδελφο απο τα Τρικαλα Ε.Ο Διδυμότειχου-Αλεξανδρουπόλεως για να πάμε στην Ντίσκο..("έβραζε το αίμα μας..)με μια ταχύτητα γύρω στα 140 km οταν μας πετυχαίνει αστάθμητος παράγοντας..ένα σκυλι(το οποιο αντιλήφθηκα με την άκρη του ματιού μου στην άκρη του δρόμου κ δεν περίμενα να κάνει και την κίνηση..)πετάχτηκε στις ρόδες της μηχανής.
Αποτέλεσμα όσο και να προσπάθησα να "κρατήσω"το μηχανάκι πέσαμε με τα κεφάλια να χτυπάνε συνεχώς στο έδαφος..τα συναισθήματα στα δευτερόλεπτα μαζι  με τον πόνο οδυνηρά..συρθήκαμε για τουλάχιστον 80 με 100 μέτρα..και τον συνεπιβάτη σου ..να βλέπεις μια μπάλα στον αέρα..
Μόλις σταμάτησε το "σύρσιμο "(καθ'οτι δεν τελείωνε ποτε..)
σηκωθήκαμε..δεν πιστεύαμε στα μάτια μας...χαρακτηριστικά ενστικτωδώς θυμάμαι που πιάναμε ο ενας τον άλλον μήπως εχουμε σοβαρά τραύματα..τελικα μόνο κατι εκδορές κ μώλωπες..πανηγυρίζαμε..γιατι σώθηκε η ζωή μας και τα κράνη "διαλυμένα"..Τα ΚΡΑΝΗ ηταν αυτα που μας εσωσαν στη κυριολεξία.
Μετα έπρεπε με καποιο τροπο να καλύψουμε τα τραύματα μας μην μπούμε στην μονάδα έτσι το πρωι γιατι ο ιλαρχος ο Φυδανακης θα μας περίμενε στην γωνία..
Ειμαι σίγουρος οτι ο Γιαννης (Σκορε)θα το θυμάται και θα κλαίει και θα γελάει😀😀😀
Γρηγορης Φερρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου