Σάββατο 13 Μαΐου 2017

SOS στην λιμνη Κρεμαστων-Τι συμβαινει αλήθεια με την λιμνη...;;;;

Τι συμβαινει αλήθεια με την λιμνη Κρεμαστων;;;
Μετα απο δημοσίευμα σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αναστάτωση προκάλεσε καθως αναφέρεται οτι έγινε δειγματοληψία στο νερο της λιμνης που ξεκίνησε τις 3/5/2017 και ολοκληρώθηκε σημερα με τραγικά αποτελεσματα οπως ακριβως αναφέρουν..
Τα ερωτήματα μας ειναι εαν όντως ισχύει απο ποιους έγινε  η δειγματοληψία που μάλιστα λενε οτι θα προχωρήσουν αμεσα σε καταγγελίες και με φωτογραφίες καθως ειναι πολυ σοβαρά αυτά που καταγγέλουν.
Εαν πράγματι συμβαινει αυτο θα πρεπει να επέμβουν αμεσα οι αρμόδιοι.
Δείτε τι αναφέρουν:

SOS ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ. Απο τις 3-5-2017 εώς και σήμερα όπου και έλαβαν χώρα δειγματοληψίες για καταγραφή της ιχθυοπανίδας στην Λίμνη Κρεμαστών και στα ποτάμια που εισέρχονται μέσα σε αυτήν, εκτός του ότι η παρουσία ψαριών ήταν ελάχιστη, παρατηρήθηκε μολυσματικό φορτίο με την μορφή γλίτσας. Αυτό οφείλεται σε λύματα που πέφτουν, από ανατολικά στον κρικελιώτη ποταμό, από το ρέμα που διασχίζει το Καρπενήσι, το Μικρό-Μεγάλο χωριό, τον Γαύρο και απο εκεί στα διπόταμα.( Αναμένεται φωτογραφικό υλικό απο φορτηγα βυτία με βοθρολύματα που τα χύνουν μεσα στο ποτάμι ). Προχωρώντας προς τα δυτικά το Φραγκιστανόρεμα επίσης παρουσιάζει και αυτό ιδιαίτερη μόλυνση. Πιό δυτικά ο Αγραφιώτης στην θέση Τριπόταμα ( Γεφύρι του Μανώλη ), στην ευρύτερη περιοχή της Ταταρνας και πάει λέγοντας. Όσον αφορά το νερό απο την γέφυρα του Αχελώου στη Στράτο και κάτω είναι σαν coca cola. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου