Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Απόφαση Σοκ:Πωλείται ο υδροηλεκτρικός σταθμός Κρεμαστων σε Κινέζους

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Ο ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ!(VIDEO)

Αποτέλεσμα εικόνας για πωληση δεη"Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις, αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος" δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη."
Παρά όμως τις καθησυχαστικές δηλώσεις του υπουργού ενέργειας όμως,η είδηση που  διέρρευσε σήμερα και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, είναι η συμφωνία για την  πώληση του υδροηλεκτρικού εργοστασίου Κρεμαστών μεταξύ της ΔΕΗ και της κινεζικής CMEC! Οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο -μεγάλη  αποκλειστικότητα του parakampylia news -και αναμένεται να πέσουν σύντομα και οι τελικές υπογραφές όπως μας δείχνει και το video ντοκουμέντο που κατ΄αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε!
Πηγή parakampylianews.gr
Πέραν όμως μιας πώλησης που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις η περιοχή μας έχει να ωφεληθεί πολλά!!
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες οι Κινέζοι επενδυτές ετοιμάζουν ένα πλήρες πρόγραμμα οικονομικής ανασυγκρότησης της περιοχής,και είναι έτοιμοι να δαπανήσουν μεγάλα ποσά θέτοντας όμως και  την προσωπική τους σφραγίδα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η περιοχή θα γνωρίσει μεγάλη οικονομική άνθηση αφού οι νέοι ιδιοκτήτες των Κρεμαστών θέλουν να κάνουν τα Παρακαμπύλια ένα μικρό πριγκιπάτο τέτοιο που το Μονακό θα ωχριά μπροστά του!!
Οι αναπτυξιακοί πυλώνες πυλώνες των νέων επενδυτών στηρίζονται στις εξής πρωτοβουλίες οι οποίες θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή:
1.Η αύξηση της ενεργειακής παραγωγής η οποία θα δώσει την δυνατότητα δωρεάν παροχή ρεύματος σε όλους τους Παρακαμπύλιους δημότες!
2.Καθημερινή μεταφορά των εργαζομένων με νέα σιδηροδρομική γραμμή που θα ενώνει όλα τα χωρία με Αγρίνιο και Καρπενήσι!
3,.Δημιουργία άλλης μιας γέφυρας λίγο πιο κάτω από την γέφυρα της Επισκοπής για να καλύψει την συνεχόμενη μεταφορά εμπορευμάτων και ιχ αυτοκίνητων.
4.Επανέρχεται το Καρέλι που ενώνει Βάλτο και Παρακαμπύλια άλλα με μια νέα διαστημική θα λέγαμε μορφή!
5.Δημιουργούνται κινέζικα εργοστάσια μεταξιού και εκτροφή μεταξοσκώληκα σε όλες τις κοινότητες μας.
Τίποτα όμως δεν γίνεται χωρίς κόστος .Έτσι φαντάζει υποχρεωτικό μετά την συμφωνία να γίνουν τα εξής:
1.Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι υποχρεωμένοι να φοράνε το παραδοσιακό κινέζικο καπέλο -αυτό που μοιάζει με πορτατίφ,- ενώ οι γυναίκες θα κυκλοφορούν μόνιμα με κιμονό!
2.Δύο ώρες υποχρεωτικής εκπαίδευσης κινέζικης γλώσσας στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Αγίου Βλασίου.
3. Υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των ταινιών καράτε κίντ καθώς και των ταινιών του Τσάκι Τσαν και εξέταση με γραπτές εξετάσεις στο τέλος κάθε έτους.
4.Εκμάθηση πολεμικών τεχνών από 5 έως 105 ετών σύμφωνα με την κινεζική παράδοση.
5.Αντικαθίσται το τσίπουρο με το παραδοσιακό κινέζικο ποτό "Μπαΐτζιoου. "
6.Οι σχιστομάτηδες Παρακαμπύλιοι θα πάρουν ηγετικά πόστα στα νέα εργοστάσια.
7. Απαγορεύεται να σκοτώνονται σκουταρέλες ποντίκια έντομα και άλλα τέτοια ζωάκια καθώς η εξαιρετική Παρακαμπύλια ποιότητα τους θα τα κάνει να μοσχοπωληθουν στις ασιατικές κουζίνες!
Φυσικά θα μάθουμε να τρώμε ακόμα και φακές με ξυλάκια!!!

Μεγάλη ώθηση θα δώσουν και στα πολιτιστικά δρώμενα:

1.Παρελθόν θα αποτελέσουν οι Βελισσάρηδες και οι άλλοι δημοτικοί βάρδοι αφού Κινέζικα συγκροτήματα παραδοσιακά θα γεμίσουν τα χωριά μας!
2.Στην αναπαράσταση της μάχης της Κορομηλιάς οι Τούρκοι θα αντικατασταθούν με Κινέζους πολεμιστές αφού οι φορεσιές τους με μια μικρή προσαρμογή θα  μοιάζουν "τάλε κουάλε"!!
3.Σκληρή μάχη θα δώσουμε να κρατηθεί η φουστανέλα!!

Αυτά και άλλα πολλά πρόκειται να συμβούν πολύ γρήγορα!Ο Θεός να βάλει το χέρι του,γιατί όχι και ο Βούδας,εδώ που τα λέμε..
Σε κάθε περίπτωση όμως Οι Κινέζοι φίλοι μας αλλά και εμείς όπως και ο υπουργός Ενέργειας του οποίου δανειστήκαμε τα λόγια, ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλό μήνα!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ: (Πατηστε υποτιτλους αν δεν εμφανιζονται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου