Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Τραγική εξέλιξη:Βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης σε κάδο απορριμμάτων

Τραγική εξέλιξη - Βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης σε κάδο απορριμμάτων

Τραγική εξέλιξη - Βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης σε κάδο απορριμμάτων
Πηγή: Λευτέρης Παρτσάλης
Η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.
5Image
 (Λευτέρης Παρτσάλης)
1 copy copy
(Λευτέρης Παρτσάλης)
3 copy copy
(Λευτέρης Παρτσάλης)
Το χρονικό της υπόθεσης
Το πρωί σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού από την εξαφάνιση -μυστήριο της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη.
9874
Ο πατέρας της μικρής, ισχυρίστηκε ότι το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως το παιδί είχε χαθεί. Όμως καθυστερημένα κι αφού πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.
Το εξάχρονο κοριτσάκι έπασχε από κινητικά προβλήματα.ια την εξαφάνιση μίλησε νωρίτερα στο CNN Greece η μητέρα της Στυλιανής Εικοσπεντάκη, δίχως ωστόσο να ρίξει φως εκείνη τη στιγμή στην υπόθεση.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στο CNN Greece δεν γνώριζε τι είχε γίνει καθώς μόλις το πρωί βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Έκανε λόγο για αναστάτωση στο σπίτι της με συρτάρια ανοιγμένα και τα χρυσαφικά της να λείπουν, παρότι, όπως σημείωσε, δεν υπήρξε παραβίαση της εξώπορτας.
spiti4
Όπως είπαν στο CNN Greece, γείτονες της οικογένειας, δεν είχαν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες. «Το κοριτσάκι το έβλεπα γιατί καθημερινά το πήγαιναν στο σχολικό και το έπαιρναν. Η αστυνομία ήταν σήμερα από το πρωί στη γειτονιά. Έψαχναν τους κάδους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου