Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Αγνοουμενος 22χρονος στην Φθιωτιδα-Στις έρευνες συμμετείχε και το Διασωστικό Σώμα Ευρυτανιας

Φωτό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΡΟΒΟΛΙΑΡΙ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
--------------
17.04.2017
--------------
  Με 9 μέλη από την ομάδα δράσης συμμετείχε το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας στις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου 22χρονου που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και αναζητούν οι αρμόδιες αρχές τις τελευταίες ώρες στη Δυτική Φθιώτιδα.
  Συγκεκριμένα ο 22χρονος, που κατοικεί μόνιμα στην Παλλήνη Αττικής, εξαφανίστηκε το Μ.Σάββατο από το σταθμό του μετρό της Ομόνοιας. Η εξαφάνιση του δηλώθηκε την Κυριακή του Πάσχα και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
 Το πρωί της Δευτέρας, οι αρχές εντόπισαν το σήμα του κινητού του με στίγμα που οδηγούσε στην περιοχή κάτω από το Ροβολιάρι Μακρακώμης.

  Αμέσως στην περιοχή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με επικεφαλής τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Μακρακώμης Γιώργο Σταθοκώστα, και τον διοικητή της Π.Υ. Μακρακώμης Θανάση Παπασταμούλη.

 Στις έρευνες συμμετείχαν 4 άντρες της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, 4 άντρες της Π.Υ Μακρακώμης, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ με 9 μέλη, και 2 άντρες  της 7ης ΕΜΑΚ. με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που διαθέτουν.

  Τα μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας με χρήση GPS και εφαρμογής εντοπισμού στίγματος σε ηλεκτρονικό χάρτη κινητού τηλεφώνου, προσέγγισαν το σημείο που υποδείκνυε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου. Στο σημείο έφτασε και ο σκύλος της ΕΜΑΚ όπου όλοι μαζί "χτένισαν" την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τη συσκευή.

  Η επιχείρηση έρευνας διακόπηκε όταν ήρθε πληροφορία από την αστυνομική διεύθυνση Αττικής ότι ο 22χρονος εντοπίστηκε στο Αττικό νοσοκομείο.

 Από το τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος ερευνάται το περιστατικό προκειμμένου να διευκρινιστεί τί ακριβώς συνέβει αφού ο αγνοούμενος εντοπίστηκε στην Αθήνα και το κινητό του έδινε στίγμα με συντεταγμένες την περιοχή κάτω από το Ροβολιάρι.ξ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου