Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Οι πέντε νέοι αντιδήμαρχοι του Δημου Αγραφων

Οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων - 
Η Βάσω Φεγγούλη Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος


Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων. Οι κύριοι Τάκης Κωνσταντίνος, Τσιάμης Θεόδωρος και Μάκκας Απόστολος παραμένουν Αντιδήμαρχοι με τις ίδιες αρμοδιότητες, ενώ οι κύριοι Τελώνης Λεωνίδας και Παπαθανάσης Γρηγόριος, είναι οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι με αρμοδιότητες αντίστοιχες αυτών των προκατόχων τους. Η απερχόμενη Αντιδήμαρχος κυρία Φεγγούλη Βασιλική ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες. 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Απόφαση Δημάρχου, ορίζονται αντιδήμαρχοι οι:
1. Κωνσταντίνος Τάκης του Παντελή, Αντιδήμαρχος ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, χωρίς αντιμισθία 
2. Θεόδωρος Τσιάμης του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ με αντιμισθία
3. Απόστολος Μάκκας του Ιωάννη, Αντιδήμαρχος ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ -ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με αντιμισθία
4. Λεωνίδας Τελώνης του Σπυρίδωνα, Αντιδήμαρχος ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, χωρίς αντιμισθία
5. Γρηγόρης Παπαθανάσης του Αποστόλου, Αντιδήμαρχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, με αντιμισθία

Με απόφαση Δημάρχου ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος η κυρία Φεγγούλη Βασιλική με τις κάτωθι συγκεκριμένες αρμοδιότητες:
Α) στα Θέματα Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων - Διεθνών Σχέσεων του Δημάρχου Αγράφων 
Β) στα θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων 
Γ) στα εν γένει πολιτιστικά θέματα του Δήμου Αγράφων 
Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, δήλωσε: «Καταρχήν να καλωσορίσω τους δύο νέους Αντιδημάρχους, τον κ. Λεωνίδα Τελώνη και τον κ. Γρηγόρη Παπαθανάση, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να ευχηθώ καλή συνέχεια και στους αντιδημάρχους που παραμένουν στις θέσεις τους. 
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για τη συνεργασία που είχαμε και για την προσφορά τους στο εν γένει έργο της Δημοτικής μας αρχής. Ιδιαιτέρως, όμως να ευχαριστήσω την κ. Φεγγούλη που παραμένει δίπλα μου ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος. 
Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρο το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο για τη συμμετοχή και στάση του απέναντι στο Δήμο, όσο και για τη στελέχωση των Επιτροπών του Δήμου Αγράφων. 
Καλή επιτυχία και καλή συνεργασία για τον έναν και μοναδικό σκοπό μας, την πλήρη και αποτελεσματική λειτουργία του τόπου μας – του Δήμου Αγράφων – του Δήμου μας!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου