Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αμεσα Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής σε όλη την χωρα-Για να μην θρηνήσουμε αλλα θυματα

Μετά το σοβαρό τροχαιο στην Αθηνών-Λαμιας πρεπει να ληφθεί πολιτική βούληση σε ανώτερο επίπεδο και μάλιστα απο όλα τα κόμματα για δημιουργία πάρκων κυκλοφοριακής αγωγης σε όλη τη χωρα.
Καθημερινα βιώνουμε και ακούμε τροχαία ατυχήματα που αν και βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης αντιμετωπίζουμε πολεμική κατάσταση.Θρημουμε αθώα θύματα,μικροί και μεγάλοι στο βωμό της ασφάλτου.Και σαν να μην φθάνει ολο αυτο μια ολόκληρη χωρα "ρίχνει" το επίπεδο της παριστάνοντας τους δικαστές σε "λαϊκά δικαστήρια" και βγάζει αποφάσεις πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι έρευνες και βγουν τα τελικα πορίσματα.
Το πρόσφατο γεγονός στην Αθηνων-Λαμιας πιστοποιεί τα παραπάνω.Η πραγματικότητα ειναι οτι ναι ο άτυχος νεαρός οδηγός της Porsche έτρεχε υπερβολικά .Ολοι μας ανεξαιρέτως στην ζωή μας εχουμε "πατησει" το γκάζι,δεν μας μας κανει λιγότερο ενόχους αλλα και όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε μια Porsche χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ενα απωθημένο και θα πρεπει να το βγάλουμε στην άτυχη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν οτι το αυτοκινητο είχε διανύσει μεγαλη απόσταση για αρκετή ωρα με την ταχύτητα των 250χλ/ωρα με χειμερινά λάστιχα που ενδυκνειται μεχρι 150χλ/ωρα με πιθανό αποτέλεσμα να ξεκολλήσει το λάστιχο και να γίνει αυτο που έγινε.
Οπως και να εχει η κατάσταση η πληθώρα τροχαίων ατυχημάτων στη χωρα μας δείχνει το χαμηλό επίπεδο αυτής.
Απαιτείται λοιπόν ΠΑΙΔΕΙΑ και αυτή θα ερθει δημιουργώντας ΠΑΡΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ σε ολες τις πόλεις της Ελλαδας για να μπορέσει το παιδι να αποκτήσει υπευθυνότητα απο πολυ νωρίς.
Εδω χρειαζόμαστε τους ειδικούς και οχι μετα..οταν εχουν γίνει τα τροχαία ατυχήματα οπου εκεί πλεον αναλαμβάνουν τα γραφεία τελετων..
Ειναι σίγουρο οτι τα χρηματα που θα διατεθούν για τα  ΠΑΡΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ θα ειναι πολυ λιγότερα απο αυτα που χορηγεί σημερα το κρατος για να διαθέσει μεσα,επίγεια και εναέρια διασωστικά,ιατρούς,νοσηλευτές,φάρμακα και οτι επακόλουθο του συστήματος που δημιουργούν τα πολλαπλά τροχαία ατυχηματα.
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου